Ο Παναγιώτης Μπιζίμης νέος τεχνικός της Στενωσιάς

Ο Α.Ο Στενωσιάς ανακοίνωσε πριν λίγο την πρόσληψη ενός ικανού τεχνικού που θα οδηγήσει την ομάδα στην συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

« Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον πολύπειρο κόουτς Μπιζίμη Παναγιώτη. Ο Κόουτς ήταν στον πάγκο της ομάδας μας σήμερα, όντας επίσημα ο νέος προπονητής μας. Τον κύριο Μπιζίμη ακολουθεί ένα πλούσιο βιογραφικό. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Υπήρξε προπονητής στους ερασιτέχνες Καλαμάτας 2002 στο Fair play. 2003-2005 στην Α.Ε Μάνης. 7 έτη (2006-2013) στις ακαδημίες Παμίσου. 2016-2017 στην Κ17 ΠΣ η Καλαμάτα 2022. 8 έτη (2013-2022) στον Α.Ο Σπερχογείας.

Κόουτς καλώς ήρθες στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε Υγεία, Τύχη και να εκπληρώσεις τους στόχους σου με την ομάδα μας. »

Στην ιστοσελίδα μας stisendra.gr πριν από λίγο μίλησε ο Τάκης Μπιζίμης και μας είπε : « Είμαι αρκετά ικανοποιημένος γιατί έρχομαι σε μια ομάδα που τα τελευταία τρία χρόνια οι Άνθρωποί της δουλεύουν μελετημένα σε στόχο να αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος, όμως σε αυτή τη φάση χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που θέλουμε. Για την ώρα λίγα λόγια και μόνο έργα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε !!!. »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο