Ο Τεράστιος Μπο Πέτερσον και πάλι στην Καλαμάτα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Μπο Πέτερσον ο καλύτερος προπονητής που πέρασε ποτέ από την ”Μαύρη Θύελλα” τη χρυσή οκταετία 1992-2000 βρέθηκε και πάλι στην αγαπημένη του Καλαμάτα και την Μεσσηνία και είχε την ευκαιρία να δει παλιούς του παίχτες στο καφέ ”Σπίνος” στην Αντωνοπούλου. Η χαρά και η συγκίνηση του Μπο αλλά των παιδιών ήταν τόσο μεγάλη που δεν περιγράφεται, οι φωτογραφίες άλλωστε μιλάνε από μόνες τους. Στη συνάντηση μίλησαν για τις ανεπανάληπτες στιγμές που έζησαν τότε και θυμήθηκαν πάρα πολλά από την τότε πολύ καλή παρουσία της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ στην Α’ Εθνική. Βέβαια όσοι είδαν τις φωτογραφίες από το προσωπικό προφίλ του επίσης τεράστιου Βασίλη Μπλέτσα στο facebook έγινε χαμός !!!. Αυτή η παρέα λοιπόν έδωσε όρκο του χρόνου να γίνει μια μεγάλη συνάντηση που αλλού στην Καλαμάτα με όλους όσους αποτελούσαν την αποστολή της τότε Καλαμάτας !!!, Άλλωστε αυτό και ποιος δεν θα το ήθελε !!!. Περιμένουμε λοιπόν πως και πως όλοι εμείς που τότε ζήσαμε αυτές στιγμές αυτή την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!. Δείτε πιο κάτω τι αναφέρει στη προσωπική του σελίδα ο Βασίλης Μπλέτσας.

« Σεβασμός και θαυμασμός στον άνθρωπο Bo! Περηφάνεια και τιμή για τον προπονητή κύριο Πέτερσον!. Είχα την τύχη και τη χαρά να τον συναντήσω σήμερα μαζί με παλιούς συμπαίχτες μου στην Καλαμάτα στο @spinoscoffeeshops. Η χαρά όλων μας απεριόριστη. Θυμηθήκαμε τα παλιά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Μοιραστήκαμε αμέτρητες ιστορίες και αξέχαστες στιγμές με τη Μαύρη Θύελλα!!!. Και ο τεράστιος φροντιστής μας Αβράμης Αθηνέλης. Του χρόνου πάλι εδώ Mr. Bo γιατί είσαι ένας από μας και είσαι πάντα στην καρδιά μας!!! »

** Εμείς να ευχαριστήσουμε τον Βασίλη που μας έδωσε με χαρά τις φωτογραφίες αυτές για να κάνουμε αυτό το μικρό ρεπορτάζ για αυτό τον τεράστιο προπονητή ΜΠΟ ΠΕΤΕΡΣΟΝ !!!.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο