Πάμισος – Μεθώνη 6-0, Παράσταση για ένα ρόλο.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, ήταν ένας μονόλογος του Παμίσου, με θεατή τον τερματοφύλακα του Οικονομόπουλο. Το σκορ άνοιξε ο Δεμπεγιώτης στο 12′, το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου από τον Μπαστακό, στο 54′ δοκάρι ο Μποχράν, στο 58′ 3-0 ο Αριστομενόπουλος, στο 62′ 4-0 ο Μποχράν, στο 65′ 5-0 πάλι ο Μποχράν, το σκορ έκλεισε ο Νινιός στο 80′ όπου και το τελικό αποτέλεσμα 6-0.

Σχόλια: Ο Γιατρός του αγώνα την μοναδική φορά που κλήθηκε να προσφέρει βοήθεια, μετά τον περίπατο του στο γήπεδο, έχασε το δρόμο προς τον τραυματισμένο παίκτη της Μεθώνης. Κατά τα άλλα ήταν ένα ήσυχο απόγευμα, με μια εξέδρα κόσμια.

Διαιτητής : Τσαμούρης Α. Βοηθοί : Μπουρίκας Χ., Μπάτσης Γ

ΠΑΜΙΣΟΣ (Τσίκινης) Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μπαστακός, Φιλόπουλος(72′ Ψυχογιάννης),Τιμπαλέξης (63′ Νινιός), Μποχράν, Δεμπεγιώτης (67′ Αράπι), Σαραντόπουλος (72′ Κουλόπουλος) Χαραλαμπόπουλος, Βλάχος (72’Μακαρούνης).

ΜΕΘΩΝΗ (Κοσιφολόγος) Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Παυλόπουλος, Τσιμικλής, Δήμος (46′ λτ.Τσάνε), Χρόνης, Μαραντόνα, Ράλλης (45′ Καραγιάννης), Τσέλιος, Τσατάς.

** Εντός των ημερών από τη στήλη << ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ >> θα υπάρξει άρθρο για το γήπεδο του Παμίσου.

Γιώργος Ψυχογιάννης

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο