Πάμισος – Πανθουριακός 0-0: ”Aνοιχτούς λογαριασμούς” άφησαν για την ρεβάνς

Σκληρό και δυνατό παιχνίδι έγινε πριν λίγο στην Μεσσήνη για το κύπελλο Μεσσηνίας όπου Πάμισος και Πανθουριακός έμειναν στο στείρο 0-0 αφήνοντας ”ανοιχτούς λογαριασμούς” για πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του νεαρού Δημήτρη Κουρεντζή μόλις στο 5ο λεπτό καθώς ο παίχτης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις ενώ αύριο θα γίνει και μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα η όχι του τραυματισμού του. Να πούμε ότι το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό αλλά με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κυριότερες από αυτές ήταν του Σταματελόπουλου στο 70′ και Κουτσουρόπουλου στο 85′.

Διαιτητής ο Κομπιλίρης και βοηθοί του οι Μπουρίκας και Π. Νικολόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ (Νίκος Γεωργακλής): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπαρχάν, Μπαστακός, Κλ. Ντίσα (85′ Πετρουλάκης), Τυμπλαλέξης, Δεμπεγιώτης (88′ Υμεράσι), Κουλόπουλος (90′ Σωτηρόπουλος), Παπαδόπουλος (90′ Κρακούλι), Βλάχος (88′ Αλ. Ντίσα).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Μπεσσής, Κουρεντζής (6′ λ.τρ. Αλεξανδρόπουλος), Γιαννακόπουλος, Καραχάλιος, Πιτσιλής, Αντεμάϊ (65′ Βασιλόπουλος), Καρύδης, Νικολόπουλος, Κουτσουρόπουλος, Ζαραφέτας, Ζαχαρόπουλος.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο