Πάρε δώσε ανακοινώσεων Παναχαϊκής Καλαμάτας για το 0-0

Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υμνεί το διαιτητή Ματσούκα και τους βοηθούς του στο μεταξύ τους παιχνίδι. Διαβάστε τι γράφουν οι δύο ομάδες.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την άριστη φιλοξενία, στο 3ο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2. Η Παναχαϊκή υπόσχεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Επίσης, η ΠΑΕ θέλει να συγχαρεί την διαιτητική τετράδα της αναμέτρησης, των κυρίων Ματσούκα Μιχάηλ (ΕΠΣ Αιτ/νίας), Αραβίδη Γεώργιο – Παναγιώτη (ΕΠΣ Αθηνών),Τσολακίδη Λυκούργο (ΕΠΣ Αθηνών) και Παπαγεωργόπουλο Ιωάννη (ΕΠΣ Αργολίδας), για την άψογη διαιτησία που είχαν. Τέτοιου είδους φιλοξενίες και διαιτησίες προάγουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ”ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ”

“Μια από τις αρχές της ΠΑΕ Καλαμάτα είναι η παροχή φιλοξενίας σε όλες τις ομάδες που έρχονται να αγωνιστούν στην έδρα μας. Για αυτό δεχόμαστε με χαρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία μας ευχαριστεί για την φιλοξενία που παρείχαμε στην αποστολή της. Θα διαφωνήσουμε όμως στο ότι ο διαιτητής Ματσούκας ήταν άριστος!!!. Δικαίωμα σας να ισχυρίζεστε ότι η διαιτησία του ήταν .. άψογη, όμως εμείς έχουμε αντίθετη άποψη. Πιστεύουμε ότι μας αδίκησε αφού στο 37 λεπτό δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτι όταν σε σουτ του Πασά η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού της Παναχαϊκής που δεν ήταν σε φυσική θέση. Έβγαζε πολύ εύκολα κάρτες στην ομάδα μας με αποκορύφωμα την πρώτη κίτρινη στον Καραγκούνη σε φάση που δεν υπήρχε καν φάουλ. Αντίθετα σε φάουλ του αντιπάλου μας ποδοσφαιριστή Τσιάρα από πίσω στον Πασά δεν έβγαλε κάρτα σε φάση ορισμό της κίτρινης. Ακόμα ήταν πολύ τραβηγμένη η κάρτα στον Αναστασόπουλο, ενώ δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι σε ένα παιχνίδι όπου κερδίσαμε 17 φάουλ και η Παναχαϊκή 10, οι κάρτες ήταν τρεις για κάθε ομάδα. Ευελπιστούμε ότι αυτή η διαιτησία ήταν μια κακή παρένθεση και ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε για τέτοιου είδους αδικίες σε βάρος της ομάδας μας.”

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο