Πάτησε γήπεδο ο Πάμισος για τη νέα σεζόν

Ξεκίνησε την προσπάθειά του να καταφέρει ότι δεν κατάφερε πέρσι δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο κυπελλούχος Μεσσηνίας Πάμισος καθώς χθες το απόγευμα πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του Δημοτικού σταδίου Μεσσήνης. Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Νίκου Γεωργακλή και του βοηθού του Ευτύχη Τασιόπουλου παρουσία σύσσωμου του ΔΣ της ομάδας, του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου, του υποψήφιου και πρώην Δημάρχου Γιώργου Τσώνη και αρκετών φίλων του συλλόγου. Έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και σε δηλώσεις του ο προπονητής των πράσινων Νίκος Γεωργακλής αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας : « Η ομάδα θα φτιαχτεί για να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Έχουμε διατηρήσει το βασικό κορμό και με τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Τα παιδιά βρίσκονται πολλά χρόνια μαζί. Υπάρχει ομοιογένεια και καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Θέλουμε να συνεχιστεί η δουλειά που έχει γίνει. Στόχος είναι μόνο το πρωτάθλημα ».

Να σημειώσουμε ότι στην πρώτη πήραν μέρος και νεαροί από την ομάδα της Ακαδημίας Παμίσου και και το τεχνικό τιμ από την Ακαδημία και από τον Ολυμπιακό Ανάληψης καθώς θα υπάρξει συνεργασία από εδώ και στο εξής.

Τα νέα πρόσωπα για τον Πάμισο ήταν οι Τζουλιάνο Σούλα (μεσοεπιθετικός από Σπερχογεία), Σταύρος Σωτηρόπουλος (επιθετικός από Τέλλο Αγρα) και Αρης Σταματελόπουλος (αμυντικός από Διαβολίτσι), ενώ από πέρυσι συνεχίζει ο βασικός κορμός. Συγκεκριμένα, οι Σάρι Τόσκα, Στάθης Βλάχος, Δημήτρης Φιλόπουλος, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Διονύσης Παπαδόπουλος, Ετεοκλής Δεμπεγιώτης, Αγγελος Μπαστακός Ρονάλντο Αράπι, Αλέξανδρος Μπορχάν, Βαγγέλης Κουλόπουλος, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Διονύσης Ιμεράσι και Kλέιβι Ντίσα.. Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Δήμος Νινιός, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος και Αγγελος Σαραντόπουλος.

Τέλος να αναφέρουμε ότι υπήρξε διαφωνία στο χαιρετισμό τους μεταξύ του Δημάρχου κυρίου Αθανασόπουλου και του κυρίου Τσώνη σχετικά με τα έργα που έγιναν στο Δημοτικό στάδιο προφανώς λόγο προεκλογικής εκστρατείας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : notosport.eleftheriaonline.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο