Πέθανε ο Γιώργος Ορφανίδης

Το δικό του “αντίο” σε έναν θρύλο της ομάδας εξέφρασε ο Ηρακλής, καθώς ο Γιώργος Ορφανίδης απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του Γηραιού.

Φτωχότερη είναι από το βράδυ της Τετάρτης (3/1) η οικογένεια του Ηρακλή, καθώς ο θρύλος της ομάδας, Γιώργος Ορφανίδης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών. Ο παίκτης-θρύλος του Γηραιού μεταγράφηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το 1971 από τον Παναρκαδικό, μετρώντας 200 συμμετοχές με τους “κυανόλευκους”. Με βαθιά οδύνη η διοίκηση του Ηρακλή αποχαιρέτησε έναν ποδοσφαιριστή που συνέδεσε το όνομά του με τη “χρυσή” εποχή του συλλόγου, “όντας ένα από τα επίλεκτα στελέχη της“, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο “αντίο”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ηρακλή:

Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε !

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Ορφανίδη, ενός παίκτη-θρύλου, που έδωσε τα πάντα για το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ μας και συνέδεσε το όνομά του με τη “χρυσή” εποχή της ομάδας μας, όντας ένα από τα επίλεκτα στελέχη της. Αγάπησε τον ΗΡΑΚΛΗ όσο τίποτε και τον είχε δεύτερη οικογένειά του. Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Γιώργου Ορφανίδη. Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε… Η μεγάλη “κυανόλευκη” οικογένεια θα σε θυμάται για πάντα…

ΠΗΓΗ : sport24.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο