Πέρασε ”αέρας” η Α.Ε Μάνης, 0-4 τον Εθνικό στο Μελιγαλά

Σε εμβόλιμη αγωνιστική για την Α’ Τοπική σήμερα η Α.Ε Μάνης πήρε ένα σπουδαίο διπλό μέσα στο Μελιγαλά καθώς κέρδισε τον Εθνικό με το ευρύ 0-4. Και τα τέσσερα γκολ των φιλοξενούμενων μπήκαν στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης με τον Μπάλα να ανοίγει το σκορ στο 72′ με σουτ, τρία λεπτά πιο μετά στο 75′ ήρθε ο Κουρούπης με σουτ να κάνει το 0-2, ο ίδιος παίχτης με φάουλ έκανε το 0-3 και στο 89′ ο Μπάλας με κεφαλιά να γράψει το τελικό 0-4. Οι Μανιάτες είχαν και δύο δοκάρια ένα με τον Μπάλα στο 17′ και ένα με τον Δουρούμη στο 90′.

Διαιτητής : Κομπιλίρης Επόπτες : Νικολόπουλος, Μπουρίκας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Αντώνης Μαυρέας) : Ματθαίος Λίβας, Διακουμάκος, Μπίτζας (85′ Μπούνας), Φέστας, Λάγιος, Ράπτης, Παπαθεοθώρου, Καραπετυάν, Σπυρόπουλος Α (85′ Αναστασίου), Σπυρόπουλος Γ-Α (55′ Μιχαλέας), Σαραντόπουλος (75′ Παπαργυρίου).

Α.Ε ΜΑΝΗΣ (Παναγιώτης Πολίμος) : Κωνσταντακόπουλος (87′ Καρούμπαλης), Πουλάκος, Σπυρέας (66′ Δουρούμης), Γιαννής, Κοστρίβας, Τζανετέας, Μπάλας, Μπέρμπερι (76′ Χατζηπαναγιώτης), Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος (87′ Ρότσι), Κουρούπης (87′ Τσιλιμπέρδης).

Εθνικος Μελιγαλα – ΑΕΜ 0 – 4 Παρακολουθηστε τα γκολ της αναμετρησης!!!

Δημοσιεύτηκε από Α.Ε Μανης Δυτικης Μανης στις Τρίτη, 11 Απριλίου 2023
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο