Πέρασε και από την Σπερχογεία η Α.Ε Μάνης, 1-3 τον Α.Ο.Σ

Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια η Α.Ε Μάνης την Σπερχογεία με 1-3. Έτσι για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα του Παναγιώτη Πολίμου πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πολύ χωρίς στο 3′ οι Μανιάτες άνοιξαν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Γουρνά για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 36′ με σουτ του Αλεξανδρόπουλου που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα. Λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου στο 45′ ο Κυριάκος Πουλάκος τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 2ο ημίχρονο είδαμε μόνο μια φάση και ένα γκολ, αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς στο 92′ για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Γ. Σαούτη που έμελλε να είναι και το τελικό 1-3. Στο παιχνίδι οριζόντιο δοκάρι είχε στο 14′ σε σουτ από πλάγια ο Σπυρέας, ενώ ευκαιρίες χάθηκαν με τους Η. Δημητρίου στο 20′, Κουρούπη στο 42′ και Μπέρμπερι στο 73′. Κυρίαρχο στοιχείο στο γήπεδο που επηρέασε σίγουρα την απόδοση των ομάδων ήταν το πολύ τσουχτερό κρύο. Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Π. Πουλάκος, Μούρτος και Οικονομέας.

Διαιτητής : Παπακωνσταντίνου Επόπτες : Ταβουλαρέας, Σωτηρόπουλος

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Σωτήρης Μπουραντώνης) Σακκάς (77′ λ.τρ Λογιώτης), Αυγουλέας (61′ Χ. Δημητρίου), Π. Δημητρίου (63′ Τζεφερεμιναίος), Λένα, Σεφεράσι, Ηλιόπουλος, Μούρτος (46′ Γιαννής), Γ. Σαούτης, Οικονομέας, Η. Δημητρίου, Σούλα (46′ Δικαιουλάκος).

Α.Ε ΜΑΝΗΣ (Παναγιώτης Πολίμος) Κωνσταντακόπουλος (85΄Καρούμπααλης), Π.Πουλάκος (64′ Μπάλας), Γουρνάς, Γιαννής, Δουρούμης, Γλέζος, Σπυρέας, Μπέρμπερι (80΄Ρότσι), Κ. Πουλάκος (Κοστρίβας), Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης (85′ Ηλιόπουλος).

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Χρέη καμεραμάν ο Πρόεδρος της Μάνης κύριος Σαραντέας
Πολύ κρύο σήμερα στη Σπερχογεία
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο