Πήρε μεταγραφική φόρα η ΑΕΚ Καλαμάτας

Ένα ιστορικό σωματείο της Καλαμάτας που για διάφορους λόγους δεν έπαιξε πέρσι μετά από πολλά χρόνια στην Α’ Τοπική και αναγκάστηκε να μείνει σε αδράνεια για μια ποδοσφαιρική χρονιά, φέτος επέστρεψε στην Γ’ Τοπική με στόχο σιγά σιγά να ξαναχτιστεί για να ξαναποκτήσει της αίγλη της. Ο λόγος φυσικά για την ΑΕΚ Καλαμάτας που σχεδόν στην μέση της φετινής σεζόν αποφάσισε να ενισχυθεί αφού το ρόστερ της ήταν ελλιπής.

Η διοίκηση λοιπόν των μαυραετών του Νότου προχώρησε στην απόκτηση 8 ποδοσφαιριστών σε στόχο μια καλή πορεία και ανασύνταξη δυνάμεων για την συνέχεια. Πάμε να δούμε ποιους απέκτησε.

Δρακόπουλος Δημήτρης (αμυντικός) από Θύελλα Παραλίας – Τσάμπρας Γιώργος (αμυντικός) από Ολυμπιακό Καλαμάτας – Αγλούπας Δημήτρης (μέσος) από Δόξα Καλαμάτας – Ορφανός Δημήτρης (μέσος) από Ερμή Καλαμάτας – Πουρνάρας Ηλίας (αμυντικός) και Πουρνάρας Δημήτρης (επιθετικός) από Ίκαρο Καλαμάτας – Κρεββατόπουλος (μέσος) επιστροφή – Παπαδόπουλος (αμυντικός) επιστροφή.

Πριν λίγο μίλησε στο site μας www.stisendra.gr ο πρόεδρος της ομάδας Αιμίλιος Νταουτάκης και μας είπε :

« Σιγά σιγά η ομάδα πατάει στα πόδια της και σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι η ΑΕΚ που όλοι ξέραμε. Η πόρτα της ΑΕΚ είναι ανοιχτή σε όποιον αγαπάει και σέβεται την ιστορία της !!! ».

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο