ΠΑΕ Χανιά: “Γιατί δε μεταδίδεται τηλεοπτικά το ντέρμπι με Καλαμάτα;”

Επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ Χανιά για την επιλογή της Super League 2 να μη μεταδώσει τηλεοπτικά τον αγώνα με την Καλαμάτα, αλλά και τον ορισμό του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Η ΠΑΕ Χανιά αντέδρασε στην απόφαση της Super League 2 να μην καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα με την Καλαμάτα (22/10, 14:00), όπως και για τον ορισμό του Γιάννη Παπαδόπουλου από την ΚΕΔ.

Η θέση της ΠΑΕ Χανιά:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ είναι έντονα δυσαρεστημένη λόγω της απόφασης της Λίγκας να μην καλύψει τηλεοπτικά τον προσεχή αγώνα της με την Καλαμάτα. Αναρωτιόμαστε ποιος – και με ποια κριτήρια – επιλέγει τους αγώνες που μεταδίδονται από το κανάλι της Λίγκας στο Υoutube. Με ποια λογική επιλέχθηκε για την Κυριακή ο αγώνας Ηλιούπολη-Διαγόρας αντί του ντέρμπυ της αγωνιστικής Καλαμάτα-Χανιά;

Η μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, σε συνδυασμό με τον ορισμό του διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου, λίγες μέρες μετά την απόδοση του στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, μας προκαλεί έντονες ανησυχίες.

Απαιτούμε τη μετάδοση του αγώνα και συγχρόνως ελπίζουμε ότι η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της, όπως ζητήσαμε από την ΚΕΔ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας και της φετινής δυναμικής των δύο ομάδων και να μην γίνει “τοξικό” το πρωτάθλημα με το καλημέρα…»

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο