Παμμεσσηνιακός ΑΣ Καράτε: Με αποστολή 47 αθλητών στο Πανελλήνιο της Χαλκίδας!

Δελτίο Τύπου: ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών ΚΑΡΑΤΕ OPEN SERIES στη Χαλκίδα θα συμμετάσχει  ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος με 47 αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν  το προσεχές  Σαββατοκύριακο  25  & 26  Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» του Δήμου Χαλκίδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Η συμμετοχή στους εν λόγο αγώνες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τη συμμετοχή 145 και πλέον συλλόγων και περισσότερους από 2200 αθλητές. Την αποστολή του Παμμεσσηνιακού που απαρτίζεται από 47 αθλητές/τριες θα συνοδεύσουν οι  προπονητές Ιωάννης και Ευάγγελος  Ευθυμίου Μπούρας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αντώνιος Γιουρτούμας, μέλη του Δ.Σ. καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων.

Οι  47 αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής: 

 Ο Ηλίας Ηλιόπουλος, ο Νικήτας Δημόπουλος, ο Ευθύμιος Μπούρας,  ο Γεώργιος  Γεωργακόπουλος, ο Αναστάσιος  Γεωργιλέας,  ο  Αντώνιος Πατσαρίνος, ο Ιωάννης Τσερπές, ο Γεώργιος  Γεωργιλέας, ο  Κωνσταντίνος Μπούχαλης, ο Αναστάσιος Χασανάκος , ο Δημήτριος Δημόπουλος, ο  Κωνσταντίνος Καλύβας, ο Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο Χριστοφόρος Φιλανδριανός, ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος, ο Βασίλειος Νινιός, ο Ιωάννης Ψυχόπαιδας, ο Κωνσταντίνος Καλλιντέρης, ο Παναγιώτης Καρύδης, ο Γεώργιος Παπαγεωργίου, ο Μιχάλης Φιλανδριανός,ο Νικόλαος Κότσαρης, ο Νικόλαος Βλαχόπουλος, Νικόλαος Αδαμόπουλος,  ο Νικόλαος Ξυπόλιτος και ο Γεώργιος Ζαχαρόπουλος.

Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο αγωνιστικό μέρος του Κούμιτε, όσο και στο τεχνικό αγώνισμα του Κάτα.

Οι Παίδες και οι Άνδρες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι οι ακόλουθοι:    ο Αρκάλης Γεώργιος, ο Ιωάννης Μάλαμας, ο Γεώργιος Πατσαρίνος, ο Πέτρος Ρουμπέας και ο Γεώργιος Χριστόπουλος.

 Στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι κάτωθι αθλήτριες:

 H Νεφέλη Ζαχαροπούλου, η Μαριλένα Γεωργακοπούλου,  η Βασιλική Μπάλλα, η Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, η Αρχοντία Διονυσοπούλου, η Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Αγάπη Κυριακοπούλου, η Ελισάβετ Παπαβασιλοπούλου, η Ελίνα Ντάκουρη, η Νικολέττα Χανδρινού και η Σταυρούλα Παναγέα.

Οι παραπάνω  αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του Κάτα και του Κούμιτε.

Μόνο στα Κάτα  κορασίδων θα πάρουν μέρος : η Ευσταθία Μάλαμα, η Μαρία Τσερπέ, η Χρυσαλένα Φιλανδριανού, η Μαρία Συρίγου και η Δέσποινα Φωτεινοπούλου.

Οι προπονητές Ευάγγελος και Ιωάννης Ευθυμίου Μπούρας δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι για την προετοιμασία των αθλητών αλλά και την αγωνιστική διάθεση που έχουν επιδείξει οι Καρατέκα του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στις προπονήσεις, ενώ πρόσθεσαν ότι, «Θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί όπως στους προηγούμενους αγώνες μας. Προσδοκούμε  να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύουμε τακτικά στις προπονήσεις και αντίστοιχα για τα νέα μας μέλη να εφοδιαστούν με πολύτιμες εμπειρίες που θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον τους στο άθλημα του Καράτε», ενώ κλείνοντας, είναι πεπεισμένοι πως για ακόμη μια φορά θα είναι νικητές στο ήθος, στο ευ αγωνίζεσθε και στη μαχητικότητα.

Y.Γ.: Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον σύλλογο μας μπορείτε να μας βρείτε στo, www.pamekarate.gr .

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο