Παν. Ντάκουρης: «Διαφορετικό πρόσωπο θα δείξει αύριο η Κ80 με Άθλο Ορεστιάδας»

Ο προπονητής του Α.Ο.Καλαμάτα 80 Παναγιώτης Ντάκουρης λίγες ώρες πριν το πρώτο σέρβις για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άθλο Ορεστιάδας(29/10, 7μ.μ.) για το επίπεδο της Volley League δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ ότι:

Είναι η ομάδα έτοιμη η ομάδα για τη VolleyLeague;

«Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Πήραμε μια γεύση από το League Cup παίζοντας με τις ομάδες του Πηγάσου Πολίχνης και του Άθλου Ορεστιάδας. Καλούμαστε φέτος να παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι ο Άθλος. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».

Ποια είναι η άποψη σου για τα παιχνίδια του League Cup, πως είδες τις άλλες ομάδες οι οποίες είναι «ανταγωνίστριες» για τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα;

«Ουσιαστικά ήταν η πρώτη μας φορά που αγωνιστήκαμε σε επίπεδο VolleyLeague. Υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο άγχος. Σαν αποτέλεσμα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι αρνητικό, καθώς παίζαμε εκτός έδρας και το σκορ ήταν 3-2 και με τις δυο ομάδες. Από εκεί και πέρα όμως σίγουρα είμασταν μακριά από τον καλό μας εαυτό, δεν είμασταν ανταγωνιστικοί στο μπλοκ-άμυνα και αυτό μας στοίχισε».

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με την Ορεστιάδα μιας και αυτός είναι ο αντίπαλος στην πρεμιέρα. Είδαμε την ομάδα στα δυο πρώτα σετ να ψάχνει τα πατήματα της και στη συνέχεια να βελτιώνεται και να οδηγεί το παιχνίδι στο tie break. Ποσό διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής;

«Είναι δυο τελείως διαφορετικά παιχνίδια, στο τελείως διαφορετικοί στόχοι χωρίς να θελουμε να υποτιμήσουμε τον θεσμό του League Cup. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι μέσα στην έδρα μας και σίγουρα θα δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Προσπαθούμε όλη τη βδομάδα να διαγράψουμε τα δυο παιχνίδια του League Cup, ήταν δυο άσχημα παιχνίδια για εμάς και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ κομβικό αγώνα».

Ενα μήνυμα για το κοινό της πόλης, που περιμένει την πρεμιέρα στην Volley League;

«Ο κόσμος της Καλαματας λαχταρά να δει την ομάδα, είναι ουσιαστικά η πρώτη εμφάνιση μας. Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του και πιστεύουμε ότι, όπως και πέρσι, έτσι θα την έχουμε και φέτος».

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο