Παναθηναικός – Θύελλα Μερόπης 2-2, ήταν δίκαιο

Μοιρασιά σε βαθμούς είχαμε το απόγευμα στο ”Γ. Λουκαρέας” όπου Παναθηναϊκός Καλαμάτας και Θύελλα Μερόπης ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την Θύελλα να προηγείται στο 1ο με 0-2 με γκολ των Κανελλόπουλου στο 15′ και Παντελόπουλου στο 18′ και τα δύο με εκτελέσεις φάουλ, στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βρήκε τα πατήματά του και κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς με γκολ των Ντάκουρη στο 60′ και Σταθόπουλου στο 65′ ενώ αν έχασαν και τέσσερες καλές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι μετά το 2-2.

Διαιτητής : Η. Νικολόπουλος – Επόπτης : Γ. Μιχαλόπουλος, Ρηγοπούλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Βασίλης Παναγιωτόπουλος): Λέκκας, Παπαδόπουλος, Χότζα, Γεννάτος, Πετρόπουλος (46′ Ντάκουρης), Μπάμπης (55′ Σταθόπουλος), Τσουλάκος, Ζόμπολας, Σταματέλος (46′ Δ. Παπαδόπουλος) (88′ Καυκούλας), Ρουσέας (70′ Ριπάϊ), Πάλιας.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ (Χρήστος Νιάρχος): Παύλ. Σουλαντίκας, Κατσιμπάρος, Δημητρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Χ. Γεωργόπουλος, Παν. Σουλαντίκας, Μπούζας (80′ Κ. Γεωργόπουλος), Παντελόπουλος, Κανελλόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (70′ Νιάρχος), Μπουρίκας (85′ Γκότσης).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο