Παναχαϊκή: Τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών για χρέη σε ποδοσφαιριστές

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ επέβαλλε συνολική ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών από την Παναχαϊκή για οφειλές της προς τέσσερις παίκτες, τα οποία οφείλει να διευθετήσει ώστε να της επιστραφούν.

Οι οφειλές προς τέσσερις ποδοσφαιριστές της που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα έφεραν μπελάδες για την Παναχαϊκή , με το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ να επιβάλλει στην ομάδα της Πάτρας συνολική ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών και να καθιστά σαφές πως θα της επιστραφούν οι βαθμοί μόνο αν καλύψει πλήρως τις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 10.716,15 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπατόλιου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.000 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου Γιούση, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.724,95 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Τσελεπίδη, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.364,13 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

ΠΗΓΗ : sport24.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο