Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Μπιζίμης από την Κ17

Παραίτηση που θα αφήσει γρίφους είχαμε πριν λίγη ώρα στις Ακαδημίες της Καλαμάτας με τον Παναγιώτη Μπιζίμη σε λυτή ανακοίνωσή του να αποχωρεί από την Κ17. Ο Παναγιώτης Μπιζίμης δούλεψε για τρεις μήνες στην ομάδα και μπορούμε να πούμε ότι έκανε πολύ καλή δουλειά φτιάχνοντας ουσιαστικά την Κ17 για το πρωτάθλημα της Α1 Μεσσηνίας που τελικά δεν θα πάρει μέρος διότι ενσωματώνεται με την Κ20 για το πρωτάθλημα ερασιτεχνών της Super League 2. Πάντως εκφράστηκαν παράπονα από τους γονείς για την μη σωστή λειτουργεία γενικότερα των Ακαδημιών της ΠΑΕ χωρίς ωστόσο να ευθύνεται σε κάτι ο Παναγιώτης Μπιζίμης.

** Για ψαχτείτε κύριοι στην ΠΑΕ επιτέλους γιατί το καμπανάκι έχει χτυπήσει από καιρό !!!.

Spread the love

7 Comments

 • Posted 26 Οκτωβρίου, 2022 10:47 μμ 0Likes
  by Kotouli

  Kalispera sas.poli sosta ta ipate.opos vlepo mono esis vlepete toso kathara.

 • Posted 26 Οκτωβρίου, 2022 10:54 μμ 0Likes
  by Kotouli

  O K.Panaiotis Bizimis aksios proponitis me poles gnosis.Tha ekane pola gia t ΠΑΕ!!!!

 • Posted 26 Οκτωβρίου, 2022 11:52 μμ 0Likes
  by Black

  Μεγάλο λάθος να φύγει ο Μπιζιμης από την ομάδα, δυστυχώς αυτό δείχνει, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ότι η διοίκηση που υπάρχει στην ΠΑΕ πέρα του προέδρου έχει μεγάλο πρόβλημα, ουσιαστικά δεν υφίστανται η ομάδα δουλεύει ερασιτεχνικά και με αυτόματο πιλότο 3 χρόνια τώρα.

 • Posted 27 Οκτωβρίου, 2022 12:08 πμ 0Likes
  by Γιώργος Δρούγας

  Πρώτα αποχωρούν ποδοσφαιριστές, έπειτα ο προπονητής Φραγκίσκος Κεράνης, μετά άλλοι ποδοσφαιριστές και τώρα ο Τάκης Μπιζίμης ένας εργάτης και γνώστης του ποδοσφαίρου και πάνω απ’όλα καλό παιδί. Ποιός τελικά τρέχει τα τμήματα υποδομής και τελικά η ΠΑΕ κοιτάει τα παιδιά της;

 • Posted 27 Οκτωβρίου, 2022 12:41 πμ 0Likes
  by Απόστολος Νίκας

  Ας ψαχτούνε λίγο εκεί στην ΠΑΕ αν θέλουν να δούνε και να δούμε την ομάδα εκεί που ΄πρέπει διαφορετικά θα αρχίσουμε να λέμε αρκετά πράγματα που κάποιους θα πονέσουν.

Γράψτε ένα σχόλιο