Παρουσίασε χορηγούς και νέες φανέλες η ”Μαύρη Θύελλα”

Τους χορηγούς και τις νέες φανέλες για την φετινή περίοδο παρουσίασε η Καλαμάτα στις 7 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο ELITE σε μία αρκετά οργανωμένη εκδήλωση παρουσία εκπροσώπων των χορηγών, διοίκησης, παιχτών, ΜΜΕ και φυσικά εκπροσώπων της Περιφέρειας και του Δήμου Καλαμάτας.

Λευτέρης Σαρελάκος

Συντονιστής της βραδιάς ήταν ο κύριος Λευτέρης Σαρελάκος ως εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ τονίζοντας ότι φέτος η προσπάθεια όλων είναι η πολυπόθητη άνοδος της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία, ο κύριος Σαρελάκος επίσης διάβασε μήνυμα του προέδρου Γιώργου Πρασσά από το Σικάγο ο οποίος ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την φετινή προσπάθεια ενώ ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσουμε όλοι την επάνοδο μετά από 22 χρόνια στην Super League.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κύριος Ιωακείμ Παπαδόπουλος υπεύθυνος στο διαφημιστικό κομμάτι της ΠΑΕ αναπτύσσοντας παράλληλα το πλάνο των χορηγιών της ομάδας. Μίλησαν επίσης οι εκπρόσωποι των χορηγών οι κύριοι Σπουργίτης και Χαρίτσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας κύριος Βασίλης Σπηλιώτης και οι κύριοι Ράλλης, Βεργής από την διοίκηση, ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος και ο Ανδρέας Τάτος ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών απαντώντας όλοι τους σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας και για φέτος αλλά και για του χρόνου εφόσον έρθει η άνοδος. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ στους καλεσμένους.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και Βίντεο από την εκδήλωση.

Γιώργος Ράλλης – Κώστας Βεργής – Νίκος Αναστόπουλος
Ο Μάρκο Μαρκόφσκι ποζάρει με την Μελανόλευκη νέα φανέλα υποσχόμενος πολλά γκολ, μακάρι Μάρκο !!!
Το βαρύ πυροβολικό της ΘΥΕΛΛΑΣ Γιάννης Πασάς αισθάνεται υπέροχα στην Καλαμάτα
Βασίλης Τριανταφυλλάκης και Ανδρέας Τάτος φέτος θα κρύψουν την μπάλα
Ιωακείμ Παπαδόπουλος συζητούν επί υψηλού επιπέδου άραγε τι ???
Λευτέρης Σαρελάκος και Γιώργος Πολυμενέας
Ο Νίκος Αναστόπουλος και η μητέρα του προέδρου ποζάρουν με αισιοδοξία για την ομάδα
Η εκδήλωση είχε και μπουφέ, πάντα τέτοια αλλά με μέτρο
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο