Παρουσία του Δημάρχου ο έλεγχος των εργασιών στο γήπεδο Σπερχογείας

Παρεμβάσεις αναβάθμισης των εγκαταστάσεων στο γήπεδο Σπερχογείας

Για τις εν εξελίξει και τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις αναβάθμισης στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Σπερχογείας, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης του Α.Ο. Σπερχογείας, ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος από τον Πρόεδρο της ομάδας Φώτη Δεμπεγιώτη.

Υπήρξε, επίσης, ενημέρωση για διάφορες πρωτοβουλίες του Α.Ο. Σπερχογείας που ενισχύουν την εξωστρέφεια της ομάδας, καθώς και για την επαναλειτουργία των Ακαδημιών του Συλλόγου. Σημειώνεται ότι στις προθέσεις της ομάδας είναι και η ένταξη στις Ακαδημίες μελών από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη στο πρόσωπο του κ. Δεμπεγιώτη τους ανθρώπους της Διοίκησης, σημειώνοντας ότι για το Δήμο Καλαμάτας η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί προτεραιότητα και επιλογή.

Εκτός όμως από τις εργασίες στο γήπεδο της Σπερχογείας, παρεμβάσεις γίνονται και στο γήπεδο Μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητας.

Οι παρεμβάσεις που αφορούν στη βελτίωση γηπέδων μπάσκετ στο Δήμο Καλαμάτας συνεχίζονται. Τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Κοινότητα Σπερχογείας, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Οι εργασίες αφορούσαν βελτίωση και πλαστικοποίηση του αγωνιστικού χώρου με αντιολισθητική υφή ακρυλικής βάσης καθώς και γραμμογράφηση του γηπέδου.

Επίσης, συνεχίζονται από συνεργεία του Τμήματος Αυτεπιστασίας της Δ.Τ.Υ. του Δήμου, εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο της Σπερχογείας, με κατασκευή WC ΑμεΑ, ελαιοχρωματισμούς, συντηρήσεις κ.ά.

Σχετική ενημέρωση έλαβε σήμερα, Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου και του Προέδρου της Κοινότητας Σπερχογείας Παναγιώτη Περρωτή.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο