Παρουσιάζεται επίσημα αύριο ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Eπίσημη παρουσίαση αύριο Δευτέρα 11/9 στις 8.30 το βράδυ στο κλειστό της παραλίας του φετινού ενισχυμένου και πολύ φιλόδοξου Απόλλωνα Καλαμάτας. Στην σχετική ανακοίνωση τους για την αυριανή “παρουσίαση” γιορτή ο πρόεδρος της Καλαματιανής ομάδας Παναγιώτης Λυμπέρης ,η έφορος του τμήματος πετοσφαίρισης Βασιλική Καραμπάτσου και το Δ.Σ. του συλλόγου, αναφέρουν ότι:
“Μια γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς και με μεγάλη μας χαρά και τιμή καλούμε αθλητές/αθλήτριες, προπονητές/προπονήτριες, παιδιά ακαδημιών, φίλους,γονείς και συγγενείς,τους χορηγούς της ομάδος μας και ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό από όλες τις ομάδες της πόλης μας και όχι μόνο.
Πριν την έναρξη της γιορτής που θα περιλαμβάνει μπουφέ και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, θα προηγηθεί ο αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση για τις καινοτομίες που θα εισάγουμε για την νέα αγωνιστική σεζόν 2023/2024 (βλέπε my team εφαρμογή), θα πληροφορηθείτε και για το πρόγραμμα των σχετικών προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με όλους τους προπονητές των ακαδημιών μας και να ενημερωθείτε για ότι σας απασχολεί, είτε είστε μέλος της ομάδας είτε θέλετε να γίνετε στο μέλλον.
Θα ακολουθήσει προπόνηση της γυναικείας ομάδας ανοικτή σε όλα τα παιδιά όπως πάντα”.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο