Παρουσιάστηκε επίσημα ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Ευκαιρία να δουν από κοντά επίσημα την ομάδα του Απόλλωνα είχαν χτες το βράδυ στο κλειστό της παραλίας οι φίλοι της Καλαματιανής ομάδας και όχι μόνο. Βασικό πρωταγωνιστικό τμήμα της “πρώτης” των ασπρόμαυρων ήταν η ομάδα βόλει γυναικών ενώ παρόντες ήταν ακόμη όπως είπαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου εκπρόσωποι από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον καθιερωμένο σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις αγιασμό και συνεχίστηκε με πρώτο ομιλητή τον πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου Παναγιώτη Λυμπέρη. Το λόγο στη συνέχεια πήραν οι Χριστόπουλος Πάυλος (υπεύθυνος των ακαδημιών), Βίκυ Καραμπάτσου( το οργανωτικό μυαλό της ομάδας βόλει), ο δήμαρχος της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας και άλλοι.

Το προπονητικό επιτελείο, τις αθλήτριες της μεγάλης ομάδας αλλά και τους πολύ υψηλούς αγωνιστικούς στόχους που φθάνουν μέχρι την άνοδο στην επόμενη Volley League Γυναικών στους παρευρισκόμενους στο κλειστό παρουσίασε ο Παύλος Χριστόπουλος ενώ η βραδιά έκλεισε με εκπλήξεις στα παιδιά των ακαδημιών που είχε ετοιμάσει η υπεύθυνη του τμήματος Βίκυ Καραμπάτσου.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο