Παρών ο Βασίλης Σπανούλης στο Χριστουγεννιάτικο Camp της ΕΟΚ στην Πορταριά

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο (30/12) στην Πορταριά το Χριστουγεννιάτικο Camp που διοργάνωσε για μιά ακόμη χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ξεκίνησε στις 27/12 με τη συμμετοχή 62 αγοριών επίλεκτων απ’ όλη την Ελλάδα, γεννημένων το 2010.

Στη διάρκεια του κάμπ τους νεαρούς αθλητές επισκέφθηκε και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ανδρών, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για το άθλημα.

Στο Χριστουγεννιάτικο Camp, επικεφαλής του οποίου ήταν οι Τεχνικοί Διευθυντές του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής, συμμετείχαν και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας U20, Κώστας Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής προπονητής Νότου, Λευτέρης Καλογήρου καθώς και, οι πέντε περιφερειακοί προπονητές της Ομοσπονδίας, Κώστας Μπαστούνης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Κούλης Καραμπατζάκης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Παναγιώτης Κουβάτσης (ΕΚΑΣΘ/ΕΑΚΣΧ) και Άγγελος Καραμίντζος (ΕΣΚΑΣΕ).

Το “παρών” ακόμη έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Λάμπρος Τάκης.

Τέλος στη διάρκεια του κάμπ, πραγματοποιήθηκαν σωματομετρικές και εργομετρικές μετρήσεις από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο του προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκο Παπαβασιλείου.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο