Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου από τον Άρι Καλαμάτας και την ακαδημία Tornados Ρ.F.Α

Μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά με την συμμετοχή 70 περίπου ομάδων διοργανώνει ο Άρις Καλαμάτας και οι ακαδημίες Tornados Ρ.F.Α στα Ακοβίτικα στα εκπαιδευτήρια ”Μπουγά” , στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας καθώς και στα γήπεδα (11×11) του Δήμου Καλαμάτας και Μεσσήνης από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου 2024.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε έξι ηλικιακές κατηγορίες (κατηγορίες Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16) και οι χώροι διεξαγωγής του θα είναι τα γήπεδα ποδοσφαίρου που διαθέτει ο σύλλογος και η ακαδημία του (5×5, 7×7, 9×9) δίπλα στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, τα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας καθώς και γήπεδα (11×11) του Δήμου Καλαμάτας και Μεσσήνης, κατόπιν συνεννόησης με τους αντίστοιχους αθλητικούς φορείς. Προβλέπεται να φιλοξενηθούν πάνω από 70 αγωνιστικές ομάδες και ο αριθμός των αθλητών θα είναι μεταξύ 1.000 και 1.500 παιδιών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Ως εκ τούτου, ο προβλεπόμενος αριθμός επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει τα 2.000 με 2.500 άτομα μαζί με τους συνοδούς των αποστολών.

« Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός Πασχαλινού τουρνουά που έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον καλοκαιρινό τουρνουά (Akovitika Cup Kalamata) το οποίο αριθμεί πέντε διοργανώσεις. Οι κλιματικές συνθήκες της περιοχής μας, η πιο εύκολη πρόσβαση λόγω οδικών δικτύων καθώς και το ενδιαφέρον για επισκεψιμότητα προς αυτήν δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για εναλλακτικό τουρισμό (αθλητικός τουρισμός). Όραμά μας είναι στα ποδοσφαιρικά τουρνουά να υπάρξουν τμήματα από Π.Α.Ε. τα οποία θα δώσουν δυναμική στη διοργάνωση και σταδιακά θα την παγιώσουν σαν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουμε τα τουρνουά να γίνουν διεθνή, αυξάνοντας την αναγνωσιμότητα και επισκεψιμότητα της περιοχής μας αλλά και ολόκληρου του νομού”, αναφέρουν οι διοργανωτές. »

ΠΑΣΧΑ 2024 – ΚΑΛΑΜΑΤΑ Οι συμμετοχές άνοιξαν : Πληροφορίες: Γαλανόπουλος Άρης 📲 6937251333 📧 Tornadospfa@yahoo.com

Δημοσιεύτηκε από Galanopoulos Aris Zapropoulos Giannis στις Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο