Περικλής Αμανατίδης: «Να αποφασίσει η Καλαμάτα αν θα κοιτάζει εμπρός ή πίσω»

Λίγες ώρες μετά την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας ο πρώην πλέον προπονητής της Περικλής Αμανατίδης μίλησε για την ομάδα στο fosonline.gr κάνοντας αναφορά στο παρελθόν της μιλώντας για εσωστρέφεια, παθογένειες και στοχοποίηση παιχτών και πολλά άλλα. Διαβάστε τις σχετικές του δηλώσεις.

« Η ομάδα της Καλαμάτας φέτος δομήθηκε από την αρχή για πορεία πρωταθλητισμού, με το σύστημα των PLAY-OFF που καθορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή της Super League 2. Δυνάμωσε σε όλα τα επίπεδα ίσως για πρώτη φορά. Στο αγωνιστικό, στο προπονητικό, στο οργανωτικό κομμάτι. Θα δώσει μία μεγάλη μάχη για να ανέβει στη Super League. Σ’ αυτή την πορεία πρέπει να είναι ενωμένη, χωρίς τις παθογένειες των προηγούμενων ετών, την εσωστρέφεια, την στοχοποίηση παικτών, την αποδόμηση προπονητών και στελεχών, των βιαστικών και άρα λανθασμένων συμπερασμάτων που οδηγούν τον οργανισμό τάχα σε απώλεια στόχου, την 5η ή την 6η αγωνιστική. Ποιόν εξυπηρετεί όλο αυτό το κλίμα;

Από που πηγάζει και δεν αφήνει αυτόν τον σύλλογο να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες που έχει; Όλοι μιλάνε για ένα τοξικό περιβάλλον που ακουμπάει την ομάδα, δυστυχώς μέχρι το επίπεδο του προέδρου και ιδιοκτήτη της ομάδας του κ. Πρασσά. Πρέπει λοιπόν η ίδια η ομάδα, η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, να αποφασίσει αν θέλει να κάνει ρήξη με το παλιό. Αν θέλει να προχωρήσει σαν ομάδα με βήματα σταθερά αλλά προς τα εμπρός. Αν θέλει να σκοτώσει την εσωστρέφεια και να ανοίξει την πόρτα στο μέλλον. Την 6η αγωνιστική η ομάδα μας είναι στην 2η θέση με πολύ καλή απόδοση. Έχει δώσει τα μηνύματά της για το που θα φτάσει την φετινή χρονιά. Θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει όμως να αποφασίσει: Θα κοιτάει μόνο εμπρός ή θα κοιτάει και πίσω; Εγώ μέσα από την πορεία μου, έχω αποφασίσει να κοιτάω μόνο μπροστά. Καλή επιτυχία σε όλους »

ΠΗΓΗ : fosonline.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο