Ποδόσφαιρο Σάλας:Ήττα αποκλεισμός με 2-11 για τον Πατίστα από την Αθήνα 90, για το κύπελο Ελλάδος.

Αποκλεισμός από το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας Ποδοσφαίρου Σάλας για τον Α.Ο. Πατίστα, αφού γνώρισε την ήττα με σκορ 2 – 11 χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Κορδία από την πολύπειρη ομάδα της Αθήνα 90.

Τα παιδιά του Μηνά Κακαλέτρη παρατάχθηκαν απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας την Αθήνα 90, η οποία διαθέτει στο ενεργητικό της 15 πρωταθλήματα Ελλάδας, 7 Κύπελλα, 1 Super Cup και συγκαταλέγεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Η αθηναϊκή ομάδα παρότι δεν είχε κατέβει με το πλήρες ρόστερ της έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή πως ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης για πρόκριση, με το τελικό σκορ να κλείνει στο 2 – 11.

Για τους Μεσσήνιους, το μόνο που θα μπορούσε να κρατήσει κάποιος είναι οι εμπειρίες που αποκόμισαν για τη συνέχεια με αντίπαλο τον πολυτροπαιούχο Ελλάδας, αφού και οι ίδιοι κατά βάθος γνώριζαν πως μόνο με ένα θαύμα θα ξεπερνούσαν αυτό το ¨σκόπελο¨. Για την ιστορία τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν για τον Πατίστα ο Ντάβος και ο Μάραντος. Για την Αθήνα 90 οι Παρασκευόπουλος (5 Γκολ), Παπαδόπουλος (3 Γκολ), Φέλιος (2 Γκολ), Λαούρης (1 Γκολ).

1ος Διαιτηρής: Πλακογιάννης Δημ. – 2ος Διαιτητής: Λιανός Πετ. – Χρονομέτρης: Ρηγοπούλου Δημ.

Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ ( Κακαλέτρης Μηνάς)Αρχική Πεντάδα: Χριστόπουλος, Μανώλης, Χασάπης, Ντάβος, Μάραντος.
Αναπληρωματικοί: Γκερασίμ, Τριγκιλίδας, Κατής, Τσουτσουράκης.

Α.Σ. ΑΘΗΝΑ 90 (Μπελτσίδης Απόστολος)Αρχική Πεντάδα: Ζαμπίτογλου, Παπαδόπουλος, Στυλιανόπουλος, Παρασκευόπουλος, Λαούρης.
Αναπληρωματικοί: Φέλιος

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο