Πρεμιέρα στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με σημαντικά παιχνίδια σε Τρίπολη και Σπάρτη

Πρεμιέρα αύριο Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, με ενδιαφέροντα παιχνίδια στο κλειστό της Τρίπολης(Αρκαδικός-Πελασγός, Πάνας-Πολύβιος) αλλά και στην Σπάρτη ( Σπαρτιατικός- Καλαμάτα 80). Αξιοσημείωτο είναι ότι οι 11 από τις 12 ομάδες είναι παλιοί γνώριμοι της κατηγορίας ενώ το νέο σε αυτή πρόσωπο είναι ο ΑΣ Τριφυλίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας και τα διαιτητικά δίδυμα που θα σφυρίξουν είναι τα εξής:

Γύθειο-Δίων Κυπαρισσίας

Το πρώτο τζάμπολ της νέας χρονιάς θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Αερόπολης όπου το εκεί γηπεδούχο Γύθειο θα υποδεχθεί τον Δίωνα Κυπαρισσίας οι φιλοδοξίες του οποίου αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς φθάνουν μέχρι την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Διαιτητές της συνάντησης της Αερόπολης είναι οι Μπακετέα και Ξηρόκωστας.


ΑΠΟΕΛ-ΑΣ Τριφυλίας

Δεύτερο χρονικά παιχνίδι της πρεμιέρας είναι αυτό που θα γίνει στις 6.30μμ στο κλειστό των Μολάων μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του εντελώς νέου στην μεγάλη τοπική κατηγορία ΑΣ Τριφυλίας. Την αναμέτρηση των Μολάων θα σφυρίξουν οι Νάστος και Μπακετέας.


Αρκαδικός-Πελασγός

Με διαιτητικό δίδυμο τους Καρακωνσταντόπουλο, Καρδαρά και την ίδια ώρα με τον αγώνα των Μολάων θα αρχίσει στην Τρίπολη το ανοικτό για όλα τα αποτελέσματα ενδιαφέρον γειτονικό ντέρμπυ της Αρκαδίας μεταξύ των Αρκαδικού και Πελασγού.

Πάνας Τρίπολης -Πολύβιος

Δύο ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 8.30 το βράδυ στο ίδιο γήπεδο και με το ίδιο διαιτητικό δίδυμο θα γίνει το δεύτερο Αρκαδικό ντέρμπι της πρεμιέρας μεταξύ του Πάνα Τρίπολης και του Πολύβιου Μεγαλόπολης οι υπεύθυνοι του οποίου υποστηρίζουν ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά τους.

ΝΟ Πύλου – Καλαμάτα bc

Με πρωταγωνιστικούς στόχους αρχίζει τη φετινή χρονιά η Καλαμάτα bc η οποία θα κοντραριστεί στις 7 το βράδυ στο κλειστό της Πύλου με τον εκεί γηπεδούχο πολύ καλά γνώριμο στην κατηγορία, παρότι επανήλθε φέτος, και αρκετά υπολογίσιμο για όλους Ν.Ο. Στο παιχνίδι της Πύλου διαιτητές είναι οι Ρίζος και Παναγιωτακόπουλος.

Σπαρτιατικός – Καλαμάτα 80

Την πρεμιέρα θα κλείσει στις 8.30 το βράδυ στο κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας η πολύ ενδιαφέρουσα όπως αναμένεται αναμέτρηση για τον τελικό νικητή μεταξύ των Σπαρτιατικού και Καλαμάτας 80. Διαιτητές της συνάντησης, η οποία αξιοσημείωτο είναι ότι θα γίνει χωρίς θεατές λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει το γήπεδο με την άδεια της πυρασφάλειας, έχουν ορισθεί οι Μπακετέα και Ξηρόκωστας.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο