Πρωταγωνιστές οι ”Καρατέκα” του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο Πανελλήνιο Κύπελλο της Χαλκίδας.

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών ΚΑΡΑΤΕ OPEN SERIES στη Χαλκίδα  συμμετείχε  ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος με 43 αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες διεξήχθησαν  το Σαββατοκύριακο  25 και 26 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» του Δήμου Χαλκίδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Στους εν λόγο αγώνες έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών με 2500 αθλητές και αθλήτριες να εκπροσωπούν 142 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

 Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε είχε δυναμική παρουσία  στους αγώνες με 43 αθλητές και αθλήτριες  και κατέκτησε 73 μετάλλια (18 χρυσά – 25 ασημένια – 30 χάλκινα). Αποτέλεσμα των άνωθεν επιτυχιών ήταν να καταλάβει ο Καλαματιανός σύλλογος την ένατη θέση ανάμεσα σε 142 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Η επιτυχία του Παμμεσσηνιακού είναι τεράστια και δείχνει τη σωστή και οργανωμένη λειτουργία του συλλόγου που γίνεται εδώ και 47 χρόνια και έχει αναδείξει εκατοντάδες πρωταθλητές.

Οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση  είναι οι ακόλουθες :

Στα ΚΑΤΑ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές και οι αθλήτριες: Δέσποινα Φωτεινοπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Γεώργιος  Γεωργιλέας, Πέτρος Ρουμπέας , Νικόλαος Ξυπόλιτος, Δημήτριος Δημόπουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Βασίλειος Νινιός και Παναγιώτης Καρύδης.

Στα ΚΑΤΑ την 2η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές και οι αθλήτριες: Ελίνα Ντάκουρη, Ευσταθία Μάλαμα, Μαρία Συρίγου, Αγάπη Κυριακοπούλου, Νικήτας Δημόπουλος, Αντώνιος Πατσαρίνος, Ευθύμιος Μπούρας, Ιωάννης Τσερπές, Κωνσταντίνος Καλύβας, Χριστοφόρος Φιλανδριανός, Γεώργιος  Γεωργακόπουλος, Ιωάννης Ψυχόπαιδας, Μιχάλης Φιλανδριανός, Νικόλαος Βλαχόπουλος και  Γεώργιος Ζαχαρόπουλος.

Στα ΚΑΤΑ την 3η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές και οι αθλήτριες: Αρχοντία Διονυσοπούλου, Ελισάβετ Παπαβασιλοπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Ευσταθία Μάλαμα, Μαρία Τσερπέ,  Χρυσαλένα Φιλανδριανού, Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Βασιλική Μπάλλα, Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Αρκάλης Γεώργιος, Ιωάννης Μάλαμας, Γεώργιος Πατσαρίνος, Αναστάσιος  Γεωργιλέας, Κωνσταντίνος Μπούχαλης, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Γεώργιος Παπαγεωργίου, Νικόλαος Κότσαρης και Κωνσταντίνος Καλλιντέρης.

 Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 1η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:  Ελισάβετ Παπαβασιλοπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Ηλίας Ηλιόπουλος, Αντώνιος Πατσαρίνος, Γεώργιος  Γεωργιλέας, Δημήτριος Δημόπουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Γεώργιος Παπαγεωργίου και Γεώργιος Ζαχαρόπουλος.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 2η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:  Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Βασιλική Μπάλλα, Ευθύμιος Μπούρας, Κωνσταντίνος Μπούχαλης, Κωνσταντίνος Καλύβας, Χριστοφόρος Φιλανδριανός, Κωνσταντίνος Καλλιντέρης, Ιωάννης Τσερπές, Γιώργος Γεωργακόπουλος και Νικόλαος Ξυπόλιτος.

Στο ΚΟΥΜΙΤΕ την 3η Θέση κατέλαβαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:  Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Μαριλένα Γεωργακοπούλου, Αρχοντία Διονυσοπούλου, Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Αγάπη Κυριακοπούλου, Ελίνα Ντάκουρη, Νικήτας Δημόπουλος, Μιχάλης Φιλανδριανός, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Βασίλειος Νινιός, Παναγιώτης Καρύδης, Ιωάννης Ψυχόπαιδας και  Αναστάσιος  Γεωργιλέας, 

   Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου κ. Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε τα ακόλουθα: « Είμαι βαθύτατα χαρούμενος για τις επιτυχίες των αθλητών μας. Οι επιτυχίες που έρχονται όλα αυτά τα χρόνια μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι , γι’ αυτό θέλω να  απονείμω τα εύσημα στην προπονητική μας ομάδα, με τους  Ιωάννη & Ευάγγελο Μπούρα να συνεχίζουν το έργο του ιδρυτή μας, Ευθύμιου Μπούρα, και να οδηγούν το σύλλογο μας με ήθος, αξιοπρέπεια, τεχνογνωσία και μαχητικότητα στη σύγχρονη εποχή. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Ευάγγελος Μπούρας  υπογράμμισε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που καταφέρνουμε πάντα ως σύλλογος, μέσα από την ομαδική προσπάθεια που καταβάλλουμε, να ξεπερνάνε όλοι  μας οι αθλητές κάθε φορά τον εαυτό τους και να ανεβαίνουνε ολοένα και περισσότερο επίπεδο, τόσο αγωνιστικό, όσο και πνευματικό. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου μας που ήταν δίπλα μας για να βγει σε πέρας αυτό το απαιτητικό διήμερο και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή συμμετοχή των αθλητών μας. Δείχνουν έμπρακτα ότι ο Παμμεσσηνιακός ΑΣ είναι μια μεγάλη οικογένεια που διέπεται από κοινούς στόχους και αξίες». 

Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Γιάννης Μπούρας  σημείωσε τα ακόλουθα: « Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μας, που έβγαλαν σε πολύ μεγάλο βαθμό όσα τεχνικά και τακτικά στοιχεία δουλεύουμε στην προπόνηση. Όμως πέρα από τα πολλά μετάλλια και τις πρωτιές, αυτό που κρατώ περισσότερο είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια, το ευ αγωνίζεσθε σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές μας. Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να είναι αξιοθαύμαστες προσωπικότητες στη συνέχεια της ζωής τους. Καθώς το σύνθημα μας είναι οι αθλητές μας να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να είναι πρωταθλητές της ζωής».

Y.Γ.: Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον σύλλογο μας μπορείτε να μας βρείτε στo, www.pamekarate.gr .

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο