ΠΣΑΠΠ για Super League 2 “κατάντια, απαξιώνετε το ποδόσφαιρο”

Όπως όλοι έτσι και ο ΠΣΑΠΠ τα πήρε στο κρανίο και με το δίκιο τους οι Άνθρωποι και βάλλονται κατά της Super League 2 για τα αίσχη τους κάνοντας λόγο για κατάντια του ποδοσφαίρου με ανακοίνωσή τους.

** Και εμείς να συμπληρώσουμε με τη σειρά μας ότι δεν σέβονται πλέον κανέναν ούτε ποδοσφαιριστές ούτε παράγοντες που δίνουν τα ωραία τα λεφτά τους και βλέπουν να κάνουν φτερά και ούτε χορηγούς που στο τέλος θα αποσύρουν τις διαφημίσεις τους γιατί πληρώνουν τσάμπα με τόσο καιρό απραξία από αγώνες. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.

Δείτε την ανακοίνωση και πολύ φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες από πολλούς.

«Κουράσαμε και κουραστήκαμε να λέμε και να γράφουμε τα ίδια κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το σίγουρο είναι πως δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιος ευθύνεται για την κατάντια στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η Πολιτεία που δημιούργησε μια επαγγελματική κατηγορία που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, η ΕΠΟ που λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν γνωρίζει κανείς ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σε αυτό ή η διοργανώτρια αρχή που συνεχίζει να αγνοεί τις έννοιες του προγραμματισμού και της οργάνωσης; Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι όλοι μαζί απαξιώνετε το ποδόσφαιρο και αδιαφορείτε για τον ποδοσφαιριστή χωρίς να ιδρώνει το αυτί σας για τις συνέπειες και δυστυχώς αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο