Π.Α.Σ. Ράχης – Π.Α.Ο. Καλού Νερού 3 – 0: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Π.Α.Σ. Ράχης με 3 – 0  στο γήπεδο «Παν. Μπαχράμης» με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Καλού Νερού.

Στο πρώτα τριάντα λεπτά της αναμέτρησης υπήρχε μια σχετική ισορροπία στην αναμέτρηση. Στο 32` λεπτό οι γηπεδούχοι μετά από απ` ευθείας εκτέλεση φάουλ  του Λιόλιου πήραν προβάδισμα στο σκορ (1 – 0), ανακτώντας από κει και μετά τα ηνία του αγώνα.

Στην επανάληψη η υπεροχή της Καλαματιανής  ομάδας ήταν καθολική. Στο 48΄ λεπτό ο Αντώνακας με σουτ από τα 4 περίπου μέτρα εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Παππά διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του (2 – 0). Στο 80` μετά από εξαιρετική συνεργασία των Ζωγόπουλο – θεοδωρόπουλο που ¨εξαφάνισαν¨ την μπάλα, ο τελευταίος την έκοψε παράλληλα και ο επερχόμενος Κράκουλι με πλασέ έγραψε το τελικό 3 – 0. Ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Πλακογιάννη η διαδικασία ήταν καθαρά τυπική.

Διαιτητής: Πλακογιάννης Δ. – Βοηθοί: Ταβουλαρέας Δ. – Σωτηρόπουλος Κ.

Συνθέσεις:

Π.Α.Σ. Ράχης ( Παυλόπουλος Δημήτρης): Τσέλα Μ, Κιόρρι, Παυλής, Λιόλιος, Μπέγκα, Πιλάτης ( 46` Κράκουλι), Ζωγόπουλος (82` Βράπι), Σκοπέτος ( 72` Θεοδωρακόπουλος), Τσέρτος ( 86` Τόμασσεκ), Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας (  86` Κοζομπόλης).

Π.Α.Ο. Καλού Νερού ( Παναγόπουλος Τάκης): Παππάς, Οικονομόπουλος, Πράνταλος, Γαργαρώνης, Μπεγέτης, Βασίλεφ ( 63` Κατσίρος Λ. Τρ.), Μουσκάϊ, Διονυσόπουλος, Μαλισόβας, Βλαχόπουλος (72` Ανδρουτσάκης), Βλάμης.     

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο