Ρήξη χιαστών ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης, χάνει την χρονιά

Δυστυχώς ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης θα χάσει την φετινή σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστών μετά από προπόνηση της ομάδας και αυτό έδειξε και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε. Έτσι ο παίχτης της Καλαμάτας θα μπει στο χειρουργείο στις 11 Οκτωβρίου στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου και θα χειρουργηθεί από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Δημητρακόπουλο. Η επάνοδο του στην αγωνιστική δράση θα είναι μετά από 6 μήνες. Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

« Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Τριανταφυλλάκης τραυματίστηκε σε προπόνηση της ομάδας και η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί ολική ρίξη χιαστού.
Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου θα χειρουργηθεί στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου και η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται σε περίπου έξι μήνες.

Βασίλη καλή δύναμη και κουράγιο.
Η οικογένεια της Μαύρης Θύελλας σου εύχεται περαστικά, υπομονή και όλα θα πάνε καλά για να επιστρέψεις στην ομάδα υγιέστατος. »

** Και εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στο Βασίλη περαστικά και να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ στο γήπεδο γιατί τον έχει ανάγκη η ομάδα !!!!!.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο