Σήμερα το φιλικό των κλιμακίων με Πελασγό

Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Τρίπολης προπόνηση και φιλικό παιχνίδι με την εφηβική ομάδα του Αρκαδικού του κλιμακίου των ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΚ με παίκτες γεννηθέντες το 2007. Οι παίκτες των ομάδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που αγωνίστηκαν ήταν οι: Θόδωρος Παυλόπουλος, Νίκος Ταβουλαρέας, Φώτιος Μήλας (Καλαμάτα 80), Δημήτρης Πανταζής (Πρωτέας Καλαμάτας), Θόδωρος Πετρίδης (Καλαμάτα bc ), Δημήτρης Γιαννόπουλος, Γιάννης Μαχαίρας (Πελασγός) και Δημήτρης Κουτσουμπός (Α. Ο. Μεσσήνης).

Το προπονητικό πρόγραμμα των κλιμακίων με παίκτες γεννημένος το 2008 θα συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο κλειστό της Μεγαλόπολης (19.30-21.00) και αντίστοιχος φιλικός αγώνας με την εφηβική ομάδα του Πελασγού.

Οι παίκτες από τις ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που έχουν κληθεί να συμμετέχουν σήμερα είναι οι: Δημήτρης Πούλος, Δημήτρης Καλαιτζής, Παναγιώτης Κληρονόμος (Άρης Σκάλας), Γιάννης Μηνακάκης, Κωνσταντίνος Σπυριδάκος (ΣΚ Σπάρτη), Δημήτρης Ντεμερούκας (ΓΣ Γαργαλιάνων), Ηλίας Καρακαξής (Καλαμάτα bc), Ντάνιελ Κάσα (Σπαρτιατικός) και Λύρας (Αρκαδικός).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο