Σπουδαίες επιδόσεις στην κορυφαία γιορτή της πόλης 

Με μεγάλη συμμετοχή, κέφι και διάθεση απo μικρούς και μεγάλους , οργανωτική επιτυχία και  αρκετές εξαιρετικές επιδόσεις έγινε πριν λίγες ώρες στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο 22ος αγώνας δρόμου Καλαμάτας που έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε περισσότερο από δυο χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών να σμίξουν στους δρόμους της πόλης και να χαρούν την συμμετοχή τους στον αγώνα-θεσμό.

Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα ένα πολύχρωμο ποτάμι δρομέων  όλων των ηλικιών διέσχισε την Καλαμάτα, έτρεξε και περπάτησε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης σε έναν αγώνα μοναδικό που έχει πάρει ξεχωριστή θέση στους αγώνες πόλεων και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σε συμμετοχές της χώρας και όχι μόνο.

Η φετινή μάλιστα διοργάνωση που έφερε εις πέρας με εξαιρετική επιτυχία ο ΣΔΥΜ, ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία (ΣΥ.Φ.Α.μεΑ) και συνοδεύτηκε από εξαιρετικές ομολογουμένως επιδόσεις.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και φέτος ήταν ο Μεσσήνιος Παναγιώτης Καρούτζος  του Σ.Δ.Υ.Μ.(με καταγωγή από το Πολύλοφο) ο οποίος έκοψε πρώτος το νήμα σε 31’59’’, κοντά στο ρεκόρ διαδρομής που κατέχει ο ίδιος από πρόπερσι με 31’55’’Δεύτερος ήταν ο Γιάννης Καλογερόπουλος του ΓΣ Ακρίτας 2016 με 34’, ενώ στη 3η θέση βρέθηκε ο Βαγγέλης Μάλιογλου σε 34’43’’.

Στις γυναίκες η Γαλλίδα Κλερ Ζοσκίν ανέβηκε μια θέση στο βάθρο από την περασμένη χρονιά(2η) και πήρε την πρωτιά με χρόνο 42’26’’. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Ελένη Θεοδωρακοπούλου με 44’21’’ και στην 3η θέση η πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας ποδοσφαίρου, Σοφία Αθανασοπούλου με χρόνο 44’51’’.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο