Σταύρος Τσιχριτζής: ”Όλοι μαζί για το Ασπρόχωμα”

Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιρικός παράγοντας και άνθρωπος της προσφοράς στον συνάνθρωπο, Σταύρος Τσιχριτζής κατεβαίνει ως υποψήφιος Πρόεδρος της Κοινότητας Ασπροχώματος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Καλαμάτας κυρίου Θανάση Βασιλόπουλου ”Δημιουργική πρωτοβουλία”.

Τον συναντήσαμε και μιλήσαμε για διάφορα θέματα φυσικά και Αθλητικού περιεχομένου τα οποία και θα μας τα πει σε άλλη χρονική στιγμή αλλά για την ώρα αυτό που είναι την επικαιρότητα είναι οι Δημοτικές εκλογές. Σε ερώτηση μας λοιπόν πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά, μας απάντησε:

« Με τα κοινά ασχολούμαι παρά πολλά χρόνια. Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι κοινοτικός σύμβουλος και κατά διαστήματα αντιπρόεδρος της Κοινότητας. Αν οι συγχωριανοί μου με εκλέξουν Πρόεδρο, σκοπός μου είναι να βοηθήσω να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά τους, η όρεξη και η θέληση υπάρχει. Επίσης θα εισηγηθούμε προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Υπάρχουν και άλλα θέματα που με το Θανάση Βασιλόπουλο Δήμαρχο θα συζητηθούν και θα επιλυθούν. Αυτό το εγγυάται ο Δήμαρχος μας για αυτό είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ !!!. »

** Καλή επιτυχία και από εμάς φίλε Σταύρο !!!

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο