Στην 1η θέση το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην 1η θέση το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με βάση την αξιολόγηση των σωματείων από τον ΣΕΓΑΣ για το 2023.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες η ετήσια αξιολόγηση των αθλητικών σωματείων του ΣΕΓΑΣ για την αγωνιστική περίοδο του 2023. Στην διαδικασία αυτή κατεγράφη μια εξαιρετικά σημαντική επιτυχία για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού, καθώς ο ιστορικός μας σύλλογος κατετάγη 1ος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει την παρουσία και την βαθμολογική συγκομιδή των συλλόγων, στο σύνολο των Πανελληνίων και των Διασυλλογικών Περιφερειακών πρωταθλημάτων.

Σε πανελλαδική εμβέλεια ο Μεσσηνιακός κατέκτησε την 60η θέση μεταξύ 345 αξιολογημένων σωματείων, συγκεντρώνοντας 2.110 βαθμούς. Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη βελτίωση στην συνολική κατάταξη καθώς ο σύλλογος ανέβηκε 11 θέσεις σε σχέση με την αξιολογική διαδικασία της ομοσπονδίας το 2022.

Για την επιτυχία αυτή, αποδίδονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές τους για τις αγωνιστικές επιτυχίες, καθώς επίσης και στους γονείς για την αμέριστη συνεργασία και τον εξαιρετικό υποστηρικτικό τους ρόλο στα αγωνιστικά επιτεύγματα των παιδιών τους.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο