Στις καθυστερήσεις τη νίκη η Αναγέννηση, 2-3 το Καλό Νερό

Αρκετά καλό ματς έγινε στην Κυπαρισσία όπου η Αναγέννηση Παραλίας συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της κατάφερε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς νικώντας με 2-3 το Καλό Νερό (που προσπάθησε αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα) παραμένοντας έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Τοπικής.

Στο 30′ ο Μπουντάς άνοιξε το σκορ για την ομάδα της ”΄Μπάρτσας” 0-1 για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 51′ ο Τσουκαλάς για το Καλό Νερό, Στο 55′ ο Γεωργατσέλης έκανε το 1-2 για την ομάδα του Πέτρου Χιώτη και στο 60′ ο Αριδάς έφερε το ματς στα ίσα σε 2-2, όμως στις καθυστερήσεις στο 95′ ο Νταβέας έδωσε τη νίκη για την Αναγέννηση σε 2-3. Οι φιλοξενούμενοι τέλος είχαν δυο τετ α τετ στο 20′ και στο 30′ με τον Νταβέα και ένα δοκάρι 35′ με τον Γκούζο.

Διαιτητής : Μπαρδής – Επόπτες : Αντωνόπουλος, Γεωργακόπουλος.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ (Γιώργος Μητρόπουλος): Χρ. Τσοροβάς, Μουσκάι, Κατσίρος, Μαρκολέφας, Μεχμέτι, Αριδάς, Αντωνόπουλος, Κλάρι (55′ Κόλλιας), Σπυρόπουλος, Τσουκαλάς, Ι. Τσοροβάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Πέτρος Χιώτης): Αντωνόπουλος, Καράμαλης (75′ Σκιαδόπουλος), Κοκάι (80′ Τριβέλλας), Τσακαλάκος, Ψώνης, Γκούζος, Παπαδέας, Μπουντάς, Αμαριωτάκης (75′ Σεφεράσι), Γεωργατσέλης (80′ Πατικόπουλος), Νταβέας (95′ Πανταζής).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο