Στον Ολυμπιακό Ανάληψης ο Παναγιώτης Μάραντος

Ο Παναγιώτης Μάραντος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Ο έμπειρος πλέον μέσο αμυντικός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως βρισκόταν μέρες σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι έδειξαν αρκετή υπομονή και κατανόηση έως ότου ολοκληρωθεί ένας κύκλος σημαντικών αποφάσεων που έπρεπε να πάρει ο παίκτης για το μέλλον του τόσο σε επαγγελματικό όσο και ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Παρότι βρισκόταν σε τρίμηνη αγωνιστική αποχή ( Θύμα του Μητρώου όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές) οι πληροφορίες μας λένε πως βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική κατάσταση, αφού από το περασμένο Ιούλιο είχε ξεκινήσει ατομική προετοιμασία για ένα μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό άλμα, αλλά και οι προπονήσεις από κει μετά ως και τώρα ήταν σε υψηλό επίπεδο.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Αίαντα Καλαμάτας και έχει φορέσει επίσης τις  φανέλες των Α.Ο. Φαραί, Απόλλων Καλαμάτας, Α.Σ. Πανθουριακό, Α.Ο. Σπερχογείας, Α.Ο. Ομόνοιας, Εθνικό Μελιγαλά, ( Α` Τοπικό), Ολυμπιακό Καλαμάτας (Α1` Τοπική), Τσικλητήρα Πύλου και Πάμισο Μεσσήνης (Γ` Εθνική Κατηγορία).

Οι ποδοσφαιρικές εμπειρίες του παίκτη διευρύνονται και εκτός ελληνικών συνόρων, αφού έχει ταξιδέψει δύο φορές στο εξωτερικό. Η πρώτη στη Γερμανία όπου επιλέχθηκε από προπονητικό τιμ των ακαδημιών της γερμανικής Μαίνζ και πρόσφατα στην Αγγλία όπου αντιμετώπισε σε αγώνες ομάδες από τα τμήματα υποδομών της Τόττεναμ.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο