Στο 91′ η Αβία 0-1 την Ράχη

Ματς με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες 5 συνολικά έγινε το απόγευμα στο ”Παν. Μπαχράμης” όπου φτάσαμε στο 91′ για να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γαβρά ο Κώστας ο Κορμπής και να χαρίσει την σπουδαία νίκη για τους Μανιάτες απέναντι στην σκληροτράχηλη Ράχη του Δημήτρη Παυλόπουλου. Στο παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη και οι διαμαρτυρίες σε διάφορα σημεία του, εξού και οι 3 κόκκινες και 10 κίτρινες κάρτες που έβγαλε από το τσεπάκι του Ηλίας ο Σκόρδος ο διαιτητής της συνάντησης. Πέραν του γκολ της Αβίας τις 5 ευκαιρίες που έγιναν έχασαν οι Μπέγκα στο 6′, Καραχάλιος στο 17′, Παναγιωτόπουλος στο 58′, Ζωγόπουλος στο 64′ και Κρακούλι (η πιο σημαντική ) στο 71′.

Στο 33′ ο κύριος Σκόρδος απέβαλε τον προπονητή της Αβίας Διονύση Πουλή γιατί έσπρωξε τον παρατηρητή Χρήστο Τάτση, τις άλλες δύο κόκκινες πήραν οι Μπέγκα και Κιόρι προς το τέλος του παιχνιδιού για διαμαρτηρία. Κίτρινες κάρτες πήραν οι Σκοπέτος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Κρακούλι, Σνάι, Ξυνός, Γαβράς, Ε. Τσουλάκος, Μπαζάνης και Δ. Μητσέας.

Διαιτητής : Η. Σκόρδος Επόπτες : Λιανός, Ταβουλαρέας

ΠΑΣ ΡΑΧΗ (Δημήτρης Παυλόπουλος) Κυριακόπουλος, Παυλής, Λιόλιος, Μπέγκα, Πιλάτης (81′ Θεοδωρόπουλος), Καραχάλιος (59′ Κιόρι), Ζωγόπουλος, Σκοπέτος (52΄Κρακούλι), Τσέρτος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας.

Α.Ε ΑΒΙΑΣ (Διονύσης Πουλής) Νιάρχος, Σινάι, Ξυνός, Γαβράς, Καρδάσης (46′ Λυκουρέζος), Ε. Τσουλάκος, Αλντέσκου (46′ Κ. Κορμπής), Μπαζάνης, Δ. Μητσέας, Πανταζής, Χρ. Μητσέας (21′ Δ. Κορμπής).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο