Στο staff του Γ.Σ Γαργαλιάνων προστέθηκε ο Θεόδωρος Μπουσιούτας

Στο staff του ανδρικού τμήματος προστέθηκε ο Θεόδωρος Μπουσιούτας. Ο 28χρονος τεχνικός είναι αρκετά χρόνια ενεργός στους τοπικούς συλλόγους της Μεσσηνίας και πλέον θα βρίσκεται κι αυτός στο πλάι του Αντώνη Κούτρη. Το 2012 πανηγύρισε ως παίκτης την άνοδο της Κυπαρισσίας στο Α’ τοπικό όπου και έμεινε έως το 2016.  Την σεζόν 2016/17 βρισκόταν στον δικό μας σύλλογο πριν επιστρέψει στο Δίωνα Κυπαρισσίας. Εκεί, από το Β’ τοπικό, η ομάδα του Δίωνα ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (2018/2019). Ένα χρόνο μετά, υπό τις οδηγίες του Α. Κούτρη πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Η προπονητική του ενασχόληση ξεκίνησε στις ακαδημίες του Δίωνα το 2017. Το 2021 ήταν μία αρκετά επιτυχημένη χρονιά, αφού κέρδισε το πρωτάθλημα παίδων και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα εφήβων. Μετά την άνοδο της Κυπαρισσίας στη Γ’ Εθνική εκτέλεσε χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του Αντώνη Κούτρη, και παρέμεινε στο πόστο του μέχρι και το 2023. 

Φέτος καλείται να βοηθήσει την ομάδα στο ταξίδι της στη Γ’ Εθνική με την εμπειρία και τις γνώσεις που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο