Συνεχίζει στα ψηλά ο Δίωνας, πήρε το διπλό με 62-68 στη Πάτρα με τη Γαλήνη

Νέα εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας μέσα στην Πάτρα απέναντι στη Γαλήνη με σκορ 62-68.
Η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη κατάφερε παρά την αστοχία των παικτών του στα τρία πρώτα δεκάλεπτα να κάνει μία καταπληκτική τέταρτη περίοδο να κλέψει τη νίκη και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα βρίσκεται στην 1η θέση μαζί με άλλες 4 ομάδες.
Για την ομάδα του Δίωνα ξεχώρισαν οι Καστανιώτης 14 πόντους και Πολιτόπουλος 14 (2) ενώ τους ακολούθησαν οι Ντάκοβιτς 11 πόντους και Βαλιώτης 10 πόντους

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 33-32, 50-48, 62-68

Διαιτητές: Καψιώχας, Γαραντζιώτης

ΓΑΛΗΝΗ (Γιαννόπουλος): Κάλλης 10(2), Καραγιάννης 11, Παπαβασιλόπουλος 15(3), Βεργανελάκης 13, Εφέπουλος 6, Κανελλάκης 3(1), Παπαθανασόπουλος, Σπύρου, Σούντρης 4.

ΔΙΩΝ (Μυριούνης): Βαλιώτης 10, Καστανιώτης 14, Ντάκοβιτς 11, Μπακόλιας 4, Γιαννόπουλος 3, Τζαγισβίλι 6(2), Πολιτόπουλος 14(2), Καμαρινός 6(1), Κλεφτάκης.

Δηλώσεις Χρήστου Μυριούνη:

<< Σημαντικό διπλό σήμερα στη Πάτρα απέναντι στην μαχητική ομάδα της Γαλήνης του coach Γιαννόπουλου που κάνει εξαιρετική δουλειά !!!. Ευχαριστούμε πολύ και την διοίκηση της Γαλήνης για την εξαιρετική τους φιλοξενία!

Οι εκτός έδρας νίκες φέτος έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα έχουν πολύ ιδιαίτερη σημασία για όλες τις ομάδες και εμείς έχουμε κάνει ήδη δύο σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί το σημερινό ιδίως διπλό ήρθε μετά από ένα πολύ “περίεργο” παιχνίδι γιατί στην κυριολεξία σήμερα τα “σπάσαμε”…Όμως τα καταφέραμε!!!

Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα μέσα από τέτοιες νίκες και παίρνει αυτοπεποίθηση κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια του πρωταθλήματος!!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς!!!💪🏀 Δίων Κυπαρισσίας >>.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο