Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στο γήπεδο Σπερχογείας

Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στο Γήπεδο ”Πέτρος Γεωργανάς” στη Σπερχογεία, με τους ανθρώπους της διοίκησης να έχουν ρίξει το βάρος τους στα πέριξ του γηπέδου με στόχο τη καλύτερη λειτουργικότητα για τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους που επισκέπτονται το γήπεδο για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Οι εργασίες ανάπλασης του γηπέδου περιλαμβάνουν τη δημιουργία πλατείας και πλακόστρωτου χώρου (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες), αλλά και η ολοκλήρωση των εργασιών του νέου ιατρείου του γηπέδου που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής εκδήλωσης και όχι μόνο.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση και στον πρόεδρο Κύριο Δεμπεγιώτη για τις κινήσεις τους και μακάρι να βρουν μιμητές και από άλλους αθλητικούς παράγοντες της Μεσσηνίας, γιατί πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στις αθλητικές υποδομές πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα. Και πάλι συγχαρητήρια!!!

Υ.Γ: Και μία πρόταση προς τη διοίκηση της ομάδας, αφού γίνονται έργα ανάπλασης του γηπέδου μήπως θα μπορούσε-το θεωρούμε αναγκαίο- να κατασκευαστεί και ένας χώρος για τα ΜΜΕ για να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα η δουλειά μας και να μην ενοχλούμε το κόσμο στη κερκίδα;

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο