Τέλος εποχής επίσημα για τον Νίκο Αναστόπουλο, Νίκος Κακαλέτρης ο Αντικαταστάτης

Το αναμενόμενο «διαζύγιο» ανάμεσα σε Καλαμάτα και Νίκο Αναστόπουλο πήρε επίσημη μορφή

Παρελθόν από την Καλαμάτα αποτελεί και επίσημα όπως αναμενόταν ο Νίκος Αναστόπουλος, καθώς και όλο το τεχνικό τιμ που είχε μαζί του. Η «Μαύρη Θύελλα» γνωστοποίησε το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Νίκο Κακαλέτρη να τον αντικαθιστά στον πάγκο, έχοντας στο πλευρό του τους Γιώργο Πολυμενέα και Κώστα Αθανασόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της κοινή συναινέσει με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της ομάδας μας. Την ανέδειξε πρωταθλήτρια στη Football League και για 2 χρονιές προσπάθησε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να ανεβάσει την ομάδα στη Super League.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην μεγάλη και πλούσια καριέρα του. Φεύγει σαν φίλος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μαζί του αποχωρούν ο βοηθός Φραγκίσκος Κεράνης, ο Ισπανός γυμναστής Χόρχε Γκόμεζ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Παναγιωτόπουλος και ο εργοφυσιολόγος Θανάσης Μουρτζιάπης.

Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Κακαλέτρης, ο μέχρι πρότινος προπονητής της K19, με βοηθό τον Γιώργο Πολυμενέα και γυμναστή τον Κώστα Αθανασόπουλο.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο