Τα λάθη συνεχίζονται στη «Μαύρη Θύελλα»

Καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν μπορούσαν να μην ξεκινήσουν και τα τραγελαφικά λάθη της διοίκησης της ομάδας. Χθες λοιπόν ήρθε η ΠΑΕ να βγάλει μια ανακοίνωση πολιτικού περιεχομένου που έλεγε πλην σαφώς ότι η διοίκηση και γενικά η ομάδα στηρίζει την υποψηφιότητα του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου κυρίου Πτωχού και μάλιστα προέτρεπε και τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τον υποψήφιο. Εφόσον αμέσως μετά την ανάρτηση αυτή έγινε χαμός από τον κόσμο η διοίκηση με νέα ανακοίνωσή της πήγε να σώσει την ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ με άλλη πιο μαζεμένη του ίδιου μεγέθους αλλά με πλάγιο τρόπο.

** Λοιπόν τι να πω και τι να πούμε, είναι δυνατόν μια ανώνυμη Αθλητική εταιρία να βγάζει ανακοινώσεις πολιτικού περιεχομένου και να προτρέπει την στήριξη ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ???. Ο κάθε ένας από εμάς που αγαπάμε αυτή την ομάδα θα ψηφίσουμε όποιον και όποιους θέλουμε και όχι αυτούς που κάποιοι μας επιβάλουμε. Πότε επιτέλους κάποιοι μέσα στη ΠΑΕ θα βάλουν μυαλό ??. Ο κύριος Πρασσάς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, θα βάλει ΤΕΛΟΣ στις γκάφες κάποιων ??.  Σταματήστε επιτέλους να χρησιμοποιείτε την ομάδα σε τέτοια παιχνίδια πολιτικού περιεχομένου. Αυτή η ομάδα έχει αγαπηθεί από χιλιάδες κόσμο που κάποιοι και τώρα αλλά και παλιά αυτόν τον κόσμο τον διώξανε από το γήπεδο από λάθη μεγατόνων !!!. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα φέτος ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα και πάτε να κάνετε τα ίδια. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ !!!.

Από κάτω σας επισυνάπτουμε τις δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ.

1). « Η ΠΑΕ Καλαμάτα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και σε θέματα που αφορούν την πρόοδο και την ανάπτυξη της Μεσσηνίας. Γι’ αυτό και στις Περιφερειακές εκλογές στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού. Καλεί δε τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας να στηρίξουν έμπρακτα την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού και του εύχεται καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές. »

2). « Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο πρόεδρος της Γιώργος Πρασσάς ούτε αναγκάζουν, ούτε επιβάλλουν τι θα ψηφίσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.
Ο Πρόεδρος μας ο οποίος μένει στις ΗΠΑ, σαν ομογενής έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για την πατρίδα του και πάντα θα είναι δίπλα στους Μεσσήνιους πολιτικούς που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας.
Στήριξη σε Μεσσήνιους που ασχολούνται με τα κοινά της πατρίδας μας, σημαίνει πολλαπλά οφέλη για όλους! »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο