Τεράστια και άνετη νίκη η Καλαμάτα 80, 3-0 την Κέρκη, φουλ για Βόλεϊ League

Με αγωνιστική άνεση και τη πολύ ζεστή συμπαράσταση των φίλων της στο κατάμεστο από αυτούς κλειστό η Καλαμάτα 80 έκανε το πρώτο μεγάλο σίγουρα βήμα για την άνοδο στα σαλόνια της Volley League επικρατώντας της Κέρκης Σάμου με 3-0 σετ την στο κλειστό της Παραλίας και τώρα απέχει 3 σετ από το ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ . Η ρεβάνς της σημερινής αναμέτρησης στην οποία αν κερδίσει πάλι η Καλαμάτα 80 θα ανήκει και τυπικά στους επίλεκτους του Ελληνικού βόλει έχει προγραμματιστεί να γίνει στο όμορφο νησί της Σάμου την Μ.Τετάρτη 12/4 και ώρα 7.30 το βράδυ.

Σε διαφορετικό αποτέλεσμα κάτι που με την εικόνα της αναμέτρησης είναι δύσκολο το τρίτο παιχνίδι άν χρειαστεί θα γίνει στο κλειστό την Τετάρτη 19/4 και ώρα 6 το απόγευμα. Λίγες ώρες πριν λοιπόν η Καλαμάτα 80 ήταν πολύ καλή στα δύο πρώτα σετ τα οποία κατέκτησε δίκαια με 25-21 και 25-20. Οι νησιώτες από την πλευρά τους προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 3ο σετ όπου απέκτησαν διάφορα 8 πόντων (13-21) αλλά οι παίκτες του Ντάκουρη δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν με πείσμα να γυρίσουν το σετ σε 25-23 υπέρ τους και να πάρουν έτσι τη νίκη μέσα σε πραγματική αποθέωση.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Κανελλόπουλος, Βιέιτο, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Χριστόφας, Β. Ντάκουρης λ., Σκαρτσίλης λ., Μπλάουελ, Κοκονίδης, Δαλακούρας, Στάμος, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας.
Α.Σ.ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Γιώργος Μπακοδήμος): Κουτσομύτης, Φραγκιαδάκης λ., Νικολάκης, Τέιλορ, Τουρνάκης, Ντέιβιντ Κόστα, Καπετανάκης, Αναγνωστόπουλος, Σπυριούνης, Καρασαββίδης λ., Εφραιμίδης, Ψυχουντάκης.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο