Τεράστιο διπλό η Σπερχογεία μέσα στη Μεσσήνη, 0-1 τον Ολυμπιακό Ανάληψης

Είχε την ουσία και πήρε ένα σπουδαίο διπλό που θα την βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια για την παραμονή η Σπερχογεία του Σωτήρη Μπουραντώνη επικρατώντας με 0-1 του Ολυμπιακού Ανάληψης στη Μεσσήνη σε ένα δυνατό παιχνίδι κέντρου και τακτικής . Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 74′ με φάουλ ο Σεφεράσι. Οι ταύροι είχαν ακόμα μία ευκαιρία από στημένη μπάλα στο 14′ σε φάουλ του Χ. Δημητρίου ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί δύο ευκαιρίες από επίσης στημένη μπάλα σε φάουλ του Πατσιώτη στο 35′ και στο 70′.

Διαιτητής : Τσαμούρης Επόπτες : Μπασιλάρης, Βανικιώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Νίκος Γεωργακλής): Κατσίποδας, Δημητρίου, Μάραντος, Κακογιάννης, Στυλιανόπουλος (35′ Κοντομανωλόπουλος) (46′ Τζώτζος) (73′ Ξυδιάς), Δασκαλάκης, Ψυχογιάννης, Κρεμύδας, Πατσιώτης (75′ Α. Θεοδωρακόπουλος), Θεοδοσόπουλος (58′ Καλογερόπουλος), Β. Θεοδωρακόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Σωτήρης Μπουραντώνης): Σακκάς, Π. Δημητρίου, Παναγιωτόπουλος, Σεφεράσι, Λένα, Ηλιόπουλος, Η. Δημητρίου, Χ. Δημητρίου (90′ Μούρτο), Μαρίνος (20′ λ.τρ. Τζεφερεμιναίος), Ι. Σαούτης (85′ Σούλα), Οικονομέας (90′ Δικαιουλάκος).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο