Την νίκη με 1-2 ο Εθνικός στο ντέρμπι των ουραγών επί του Τέλου Άγρα

Αρκετά καλό παιχνίδι είχαμε σήμερα στους Γαργαλιάνους όπου στο ντέρμπι των ουραγών ο Εθνικός Μελιγαλά έκανε ”σεφτέ” στις νίκες κερδίζοντας τον Τέλο Άγρα με 1-2. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες ειδικά στο 1ο ημίχρονο να ανοίξουν το σκορ αλλά ο Εθνικός με αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο γκολ και ουσιαστικά να πάρει το παιχνίδι. Στο 30′ και στο 47′ ο Γουρνάς με δύο προσωπικά του γκολ έβαλε όπως είπαμε τους μπλε μπροστά στο σκορ 0-2 και ο Τέλος Άγρας μείωσε στο 80′ με τον Σερέτη σε 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είχαν κλασικές ευκαιρίες με τους Σερέτη στο 2′, Σούλα στο 8′ και Διονυσόπουλο στο 15′ και στο 40′.

Διαιτητής : Σκόρδος – Επόπτες : Λιανός, Γαϊτάνης

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας): Σαρρής, Καραχάλιος, Νικολόπουλος (55′ Αναστασόπουλος), Σεφεράσι, Βελισσάρης, Ηλιόπουλος, Γεωργιόπουλος, Λάγιος, Διονυσόπουλος, Σούλα, Σερέτης (80′ Βάγγαλης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Σωτήρης Μπουραντώνης): Δημητρέλης, Αντώνακας, Διακουμάκος, Αθανασιάδης, Λάσκαρης, Σπανός, Τόσκα (28 λ.τρ. Γεωργόπουλος), Πρεκεζές (80′ Παπαργυρίου), Ξυδιάς, Παπαδόπουλος, Γουρνάς (87′ Τσομπλέκας).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο