Την πρόκριση 3-2 στα πέναλτι η Στενωσιά τον Αστέρα Βαλύρας

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου η ομάδα της Στενωσιάς επικρατώντας με 3-2 του Αστέρα Βαλύρας. Η κανονική διάρκεια έληξε 2-2 και η παράταση 3-3. Στο 25′ ο Αθ. Χρόνης έκανε το 1-0, στο 40′ ο Καραγιώργος ισοφάρισε σε 1-1, στο στο 62′ ο Αθ. Σταματελόπουλος έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει στο 94′ πάλι ο Καραγιώργος σε 2-2. Στην παράταση και στο 105′ ο Καραγιώργος έκανε το 2-3 αλλά στο 122′ ο Κώστας Λυμπερόπουλος έστειλε το ματς στα πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Στα πέναλτι τώρα από την Στενωσιά ευστόχησαν οι Κυριάκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Λυμπερόπουλος και  Αλεβίζος και αστόχησε ο Αθ. Σταματελόπουλος, από τον Αστέρα ευστόχησαν οι Βλαχάκης και Χαρμπίλας και αστοχήσαν οι Μέτσο, Vasilev και Καστριτσέας.

Διαιτητής : Κομπιλίρης Επόπτες : Α. Μιχαλόπουλος και Σαπουτζής.

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ (Παναγιώτης Βλαχογιάννης): Μανικάκης, Θ. Καλογερόπουλος (60′ Π. Καγιανάς), Θ. Χρόνης, Στ. Καγιανάς (110′ Κυριάκος Λυμπερόπουλος), Ρηγόπουλος, Ε. Καλογερόπουλος (46′ Αθ. Καλογερόπουλος), Α. Χρόνης, Θ. Σταματελόπουλος, Αλεβίζος, Κ. Λυμπερόπουλος, Θ. Χρόνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Νίκος Μανιατέας) : Σπάλας, Καστριτσέας, Vasilev (115′ Παπαδόπουλος), Πετρουλάκης, Σχινάς, Ζέππος, Κερανούδης (90′ Μιχαλόπουλος), Μέτσο, Χαρμπούτ, Καραγεώργος (80′ Χαρμπίλας), Ζάγουρας (68′ Βλαχάκης).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο