Το απόγευμα της Κυριακής η Καλαμάτα με Ολυμπιακό Β’ στο Ρέντη

Η «Μαύρη Θύελλα» προσπαθεί να μαζέψει τα ”κομμάτια” της και ήδη μετά την απρόσμενη ήττα από το Διαγόρα στο στάδιο της Παραλίας ξεκίνησε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό Β’ στις 17:00 στο προπονητήριο του στο Ρέντη αλλά χωρίς κόσμο λόγο εργασιών στο γήπεδο. Ο Μάκης Χάβος που μετά την ήττα στο παιχνίδι με τον Διαγόρα παραδέχτηκε ότι η ομάδα ήταν κακή, θα προσπαθήσει να ηρεμήσει το ρόστερ, να ανεβάσει την ψυχολογία και να πάρει το παιχνίδι για να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα από την κορυφή του πίνακα. Βέβαια αυτός που στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους είναι ο Γιώργος Πρασσάς μετά το άσχημο αποτέλεσμα και μάλιστα μετά από πληροφορίες μας σύντομα θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, ίσως και μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, ενδεχομένως για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ξεκινάει σε δεύτερη φάση η αναζωογόνηση του χλοοτάπητα στο Δημοτικό στάδιο στην Παραλία. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

« Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει ότι στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση αναζωογόνησης του χλοοτάπητα. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία κουρέματος, άρδευσης, κυλινδρισμού, καταπολέμησης ζιζανίων, αερισμού και λίπανσης. »

Πάμε να δούμε τώρα το πλήρες πρόγραμμα του Νοτίου Ομίλου της SL2

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

15:00 > Ιωνικός – Παναθηναικός Β’

15:00 > Καλλιθέα – Τηλυκράτης

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

15:00 > Ηλιούπολη – Γιούχτας

15:00 > Χανιά – Αιγάλεω

15:00 > Παναχαϊκή – Διαγόρας

17:00 Ολυμπιακός Β – Καλαμάτα

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο