Το “Legends 2004 Youth Cup”στην Καλαμάτα

Τους πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετές ακαδημίες από την Καλαμάτα και από τους γύρω Νομούς σήμερα στο ιστορικό γήπεδο του Μεσσηνιακού υπό την ευγενή παραχώρησή από τη διοίκηση του συλλόγου τα μελλοντικά αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μια πρωτοβουλία του Legends 2004 Youth Cup σε συνεργασία με το ίδρυμα ”Σταύρος Νιάρχος” και σκοπό έχει την ανάπτυξη και την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου μέσα από τους Ανθρώπους που μας έκαναν υπερήφανους το 2004 με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι δράσεις αυτού του εγχειρήματος θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις. Οι διεθνείς που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν οι Τάκης Φύσσας, Τραϊανός Δέλλας, Κώστας Κατσουράνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Άγγελος Μπασινάς και Βασίλης Λάκης. Οι ακαδημίες που συνέτυχαν ήταν οι : Εράνη Φιλιατρών,Τornados, ΠΑΕ Καλαμάτα, Ακαδημία Μεγαλόπολης, Juniors Academy, Πανγυθεατικός, Αριστέας Άργους και Αίαντας Καλαμάτας. Να πούμε επίσης ότι η συμμετοχή των ομάδων ήταν καθαρά επιλογή από τους Legends 2004 και τον Βασίλη Λάκη που είναι συντονιστής της διοργάνωσης. Σε συζήτηση που είχαμε με τους πρώην διεθνείς μας μας είπαν ότι το επίπεδο των ακαδημιών του Νομού μας και όχι μόνο είναι σε αρκετά καλό επίπεδο αρκεί να υπάρχει συνέχεια και καλή οργάνωση από τις ομάδες για να μπορούν αυτά τα ταλέντα να προχωρήσουν σε υψηλό επίπεδο. Στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης σύσσωμη η διοίκηση του Μεσσηνιακού, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας αρκετά τοπικά ΜΜΕ και αρκετός κόσμος στην κερκίδα παρακολουθώντας τους μικρούς Αστέρες. Οι Διεθνείς επίσης μίλησαν με τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας του ΑΟΠΚ Πατίστα και μετά πραγματοποιήθηκε δίτερμα ανάμεσα στην ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη και τους θρύλους του EURO 2004.

Δέλλας, Φύσσας, Κατσουράνης, Σειταρίδης, Λάκης και Μπασινάς ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ
Σύσκεψη και οργάνωση από τους τεράστιους
Ο Γιούργας Σειταρίδης θυμήζει στα μικρά αστέρια τι έγινε το 2004
Ήταν είναι και θα είναι φίλοι για πάντα, τους ένωσε το EURO 2004, Γιούρκας ,Φύσσας και ο Αλέκος Δέδες μαζί τους θυμάται !!!.
Τάκης Στασινόπουλος, Τάκης Μισέρος και Γιώργος Μηλίτσης μπροστά στο φακό ”στη ΣΕΝΤΡΑ”, ο Σταύρος ο Χριστόπουλος μάλλον ντρέπεται το φακό μας !!.
Οι ”Tornados”
Αίαντας Καλαμάτας
Κώστας Κατσουράνης
Ο Τραιανός Δέλλας επί το έργο, ο Άνθρωπος που έστειλε τότε στον τελικό την Εθνική μας
Ο Τάκης Φύσσας με τα παιδιά του Αριστέα Άργους
Μια πηγή που έχει βγάλει τεράστιους ποδοσφαιριστές, Ακαδημία Εράνης Φιλιατρών
Juniors Academy από τον γειτονικό Πύργο Ηλείας
τα νέα ταλέντα της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ
Ο Άρης Γαλανόπουλος και ο Άγγελος Μπασινάς μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας στους ”Τornados”
Διεθνείς και κορίτσια Πατίστα μαζί !!!.
Συζήτηση υψηλού επιπέδου με τα κορίτσια
Νίκος Κακαλέτρης και Τάκης Φύσσας τα λένε, άραγε τι ??
Τάκης Φύσσας και Γιούρκας Σειταρίδης μαζί με τα κορίτσια του Πατίστα συζητούν τα μυστικά της μπάλας
Τα χρόνια περνούν αλλά η μπάλα δεν ξεχνιέται
Ο Βασίλης Λάκης σε μια επέλασή του

Ευχαριστούμε πολύ τον καλό φίλο Πέτρο Αλάμαρα για τις φωτογραφίες του !!!

Ακαδημίες Πανγυθεατικού
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο