Τρίποντο η Θύελλα Μερόπης, 3-0 τον Μεσσηνιακό

Την νίκη με 3-0 πανηγύρισε σήμερα η Θύελλα Μερόπης επί του Μεσσηνιακού σε ένα βαρύ γήπεδο αλλά με τις δύο ομάδες να κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές ελλείψεις. Ενδεικτικό για τους γηπεδούχους που λόγο απουσιών χρησιμοποιήθηκε κάτω από τα δοκάρια ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Παπατζίκης και ο βασικός πορτιέρο Παν. Σουλαντίκας χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ. Κατά τα άλλα οι γηπεδούχοι είχαν τα γκολ και την ουσία στο παιχνίδι τους και ο νεανικός Μεσσηνιακός τα τρεξίματα.

Τα γκολ για την ομάδα του Χρήστου Νιάρχου πέτυχαν οι Κανελλόπουλος στο 30′ με σουτ, Παν. Σουλαντίκας στο 58′ με σουτ και ο Παντελόπουλος στο 80′ επίσης με σουτ.

Διαιτητής : Μπαρδής- Επόπτες : Μιχαλόπουλος, Γαϊτάνης

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ (Χρήστος Νιάρχος): Παπατζίκης, Παυλ. Σουλαντίκας, Δημητρακόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κλεφτόγιαννης, Παν. Σουλαντίκας, Κατσιμπάρος, Παντελόπουλος, Κανελλόπουλος, Μπούζας, Γκότσης (70′ Ζίλφο).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Φραγκίσκος Κεράνης): Τσούλος, Καραγιαννίδης, Δημόπουλος, Πετρόπουλος, Πιγκόνι, Νικολακάκης, Χόχολης, Τόλιας (75′ Κότσης), Αβντίου, Ζαχαριάς, Χασανέας.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο