Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο γήπεδο της Κυπαρισσίας

Ελλάδα εν έτη 2023, Μεσσηνία 2023, γήπεδο Κυπαρισσίας 2023. Η απόλυτη ντροπή.

Σήμερα πήραμε στα χέρια μας κάποιες φωτογραφίες από γήπεδο της Κυπαρισσίας σε αυτή την μορφή που έχει πάρει σήμερα και πραγματικά μείναμε άναυδοι από αυτό το θέαμα. Και επειδή οι φωτογραφίες δεν λένε ποτέ ψέματα σας τις παρουσιάζουμε μήπως και η Δημοτική αρχή της Τριφυλίας αποφασίσει επιτέλους να φτιάξει ένα γήπεδο που φιλοξενεί τρεις ομάδες ποδοσφαίρου μαζί με τις Ακαδημίες τους οι οποίες αριθμούν πάνω από 100 παιδιά τουλάχιστον οι οποίες :

1). Προσπαθούν να παίξουν μπάλα σε αυτό το άθλιο τερέν που υπάρχει από το 2007 διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα.

2). Που προσπαθούν να κάνουν το μπάνιο τους μετά από κάθε αγώνα σε αυτά τα άθλια αποδυτήρια τα οποία στεγάζονται σε κοντέινερ.

3). Που προσπαθούν οι θεατές να πλησιάσουν και να καθίσουν σε μια κερκίδα που μόνο κερκίδα δεν μοιάζει.

4). Που μπορεί όποιος γουστάρει στην Λαϊκή γλώσσα να μπει στο γήπεδο και να ότι θέλει γιατί είναι ξέφραγο Αμπέλι.

** Όλα αυτά και ίσως πολλά άλλα επικρατούν σε αυτό το γήπεδο και ίσως και σε αλλά της περιοχής τα οποία ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να επισκευαστούν ΧΘΕΣ. Εμείς δεν έχουμε κάτι με την Δημοτική Αρχή της Τριφυλίας και με το ρεπορτάζ αυτό προσπαθούμε λύσουμε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν γιατί απλά σε μια τέτοια μεγάλη πόλη δεν της αρμόζει αυτό το Αθλητικό κέντρο που υπάρχει ΤΩΡΑ.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο