Τσουχτερό πρόστιμο από τον Πρασσά στους παίχτες

Η κακή εμφάνιση και η ήττα της Καλαμάτας προχθές στο παιχνίδι με την Κηφισιά στο Στάδιο ήταν η αφορμή για τον Γιώργο Πρασσά να επιβάλει τσουχτερό πρόστιμο 20.000 ευρώ παρακαλώ σε όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και όπως ο ίδιος τόνισε με πολύ στεναχώρια, δεν σεβάστηκαν την ομάδα και το ότι λίγες μέρες πριν το ματς μοίρασε σε αυτούς για μισθούς και συμβόλαια περίπου τις 300.000 ευρώ. Πιο κάτω και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Επιβολή προστίμου

<< H ΠAE Καλαμάτα ανακοινώνει την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την ήττα από την Κηφισιά και κυρίως την εμφάνιση τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι >> .

** Βέβαια το ζητούμενο πλέον από εδώ και πέρα είναι το πως θα διαχειριστούν την ομάδα και τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται γιατί αν κάνει ακόμα μια ήττα τότε θα χτυπήσει καμπανάκι ακόμα και για παραμονή την κατηγορία. Τι να πούμε ξοδευτήκανε κάποια χρήματα, πόσα δεν γνωρίζουμε για να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι και βλέπουμε αυτή τη στιγμή την περιβόητη άνοδο που μας έλεγαν να πίσω 18 βαθμούς, κάποιοι θα πρέπει να ντρέπονται, ποιοι ας το βρούνε πριν είναι πολύ αργά.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο